Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Breaking: férjhez ment Hosszú Katinka, hétfőn kora este mondták ki a boldogító igent Gelencsér Mátéval

Szentendre – Hétfőn jött el a nagy nap a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszó, Hosszú Katinka számára: örök hűséget fogadott szerelmének, edzőjének, Gelencsér Máténak.

 

 

 

A közelmúltban az Európa-bajnokságon még csalódott 33 éves klasszis különleges helyszínt választott ehhez a csodálatos pillanathoz, hiszen lakóhelyén, Szentendrén, a Skanzenban, Magyarország legnagyobb szabadtéri néprajzi múzeumában mondta ki a boldogító igent hétfőn a kora esti órákban!

Katinka a 30. születésnapján jött össze kedvesével: 2019 óta alkot párt Gelencsér Mátéval, aki maga is úszó volt, majd modellkedéssel foglalkozott, az utóbbi időben pedig edzőként segíti a szerelmét. Az eljegyzésre másfél év együttlét után, idén januárban került sor. Nem is próbálták titkolni, milyen jól megértik egymást

– Boldog vagyok! – mondta néhány hónappal ezelőtt Katinka, aki akkor arról is beszélt, hogy az esküvői ruhája még nincs meg. – Csak azt tudom pontosan, hogy gyönyörű, letisztult, elegáns ruhában állok majd oltár elé. Sokan kérdezgetik, Baján vagy Budapesten lesz-e az esküvő. Nos, a két város között.

A 36 esztendős Máté és hazánk egyik legsikeresebb úszója hétfő kora este fogadott örök hűséget, mindkettőjüknek ez a második házassága. A frigyre a lakhelyükön, Szentendrén került sor, komoly titkolózás közepette. A menyegző időpontja és helyszíne sem volt publikus, az úszó és újdonsült férje az esküvői meghívóban még arra is figyelmeztette a násznépet, hogy senkinek ne adjanak ki információt, és fotókat se közöljenek közösségi oldalaikon az eseményről

Hosszú első férje Shane Tusup volt, akivel USA-beli tanulmányai idején ismerkedett meg. 9 éve házasodott össze az amerikai úszóedzővel: súrlódásokkal teli kapcsolatuk mellett közös munkájuk eredménye volt a sportoló mindhárom olimpiai aranyérme. 2018 januárjára azonban a kapcsolatuk megromlott, májusban pedig bejelentették, hogy külön folytatják. A válást 2019 márciusában mondták ki. Persze, a násznép és Hosszú szurkolótábora is azért szorít, hogy Katinkának ez a házassága sokkal jobban sikerüljön.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?