Celeb / Híresség

Tóth Andi abbahagyja az éneklést: megszólalt a menedzser

Bombaként robbant a hír csütörtökön kora délután, miszerint Tóth Andi úgy döntött, abbahagyja az éneklést. A visszavonulás hírére a Blikk felkereste az énekesnő menedzserét, aki megerősítette, amit Andi mondott. De Szikora Róbert, a fiatal tehetség egykori mentora még bízik abban, hogy Tóth Andi döntése nem végleges.

 

 

 

A Blikk is megírta, hogy Tóth Andi csütörtökön elcsukló hangon beszélt közösségi oldalán arról, hogy nem bírja tovább folytatni az éneklést és hosszasan fejtette ki, hogy mennyi minden áll a dolgok hátterében.

Tóth Andinak az X-Faktorban Szikora Róbert volt a mentora, akivel azóta is tartják a kapcsolatot, sőt, Andi a pótapjaként tekint rá, akivel mind a szakmai, mind a magánéleti gondjait szívesen osztja meg. Az énekesnő döntése előtt azonban az R-GO frontembere is döbbenten áll, aki a Blikktől tudta meg, hogy egykori mentoráltja feladja énekesi karrierjét.

– Mindenképpen beszélni fogok vele, és arra buzdítani, hogy ezt fontolja még meg. Szerintem nem gondolja komolyan, csak most nagyon elkeseredett és kiábrándult. Bármi baja is van, én kigyógyítom belőle – jelentette ki Szikora, aki jómaga is tudja, hogy Andi milyen nehéz éveket tudhat maga mögött.

– Ő egy igazi művészlélek, aki most nagyon fáradt és kimerült. Én azonban azt gondolom, ha kipiheni magát, nem fogja már így gondolni. Az elmúlt három év nagyon kemény volt neki, agyonmelózta magát, közben folyamatosan bántották őt. Több fronton is harcolt, miközben ő a szíve mélyén még mindig egy ártatlan kislány, aki szeretetre és elfogadásra vágyik. Olyan világszintű tehetség, akit meg kéne becsülnünk, pátyolgatni a kis lelkét és nem támadni őt.

A Blikk elérte Andi menedzserét, Tóth Istit is, aki megerősítette: az előadó valóban felhagy énekesnői karrierjével.

Egy ideje már koncerteket sem vállal. Új projektekbe kezd, melynek előkészületei már zajlanak

– utalt Isti Andi terveire, melyek szerint hamarosan saját ruhamárkát alapít, emellett egy zenei kiadóügynökség kreatív igazgatója is lesz.

Minden előadó életében vannak mélypontok, de Csepregi Éva szerint Tóth Andi énekléstől való visszavonulása túl hirtelen döntés. A Neoton Família Sztárjainak énekesnője éppen ezért úgy gondolja, fiatal kolléganője vissza fog térni a színpadra, mert oda való.

– Ő egy tehetséges, gyönyörű énekesnő, mindenki ilyen akar lenni, így akar énekelni, mint ő, ilyen fantasztikusan táncolni, éppen ezért nem is értem pontosan a probléma lényegét. Neki énekelnie kell, neki a színpadon a helye! – jelentette ki Csepregi Éva.

Nem is értem, a csúcson abbahagyni? Nem szabad ilyet tenni, mert ez egy hosszú pálya. Persze vannak mélypontok ugyan, de hiszem, hogy ő ebben fogja meglelni a boldogságát, ha nem előbb, akkor később. Szóval ez szerintem csak egy hirtelen felindulásból elkövetett döntés, inkább egy dacból visszaszólás az életnek

– magyarázta az énekesnő, aki maga is tapasztalt már hasonló.

– Érdekes módon nekem is a pályám elején fordult meg hasonló az életemben, akkor azt gondoltam, hogy inkább abbahagyom és tanulok valamit, de aztán az embernek muszáj felismernie, min az életútja. Azt tudom tanácsolni Tóth Andinak, hogy menjen el egy jó asztrológushoz, aki megnézi, hol a helye a csillagok között, mert neki ott a helye és egy kineziológushoz, aki rendbe teszi a lelkét és onnantól minden rendben lesz – javasolta a Neoton énekesnője.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?