Celeb / Híresség

Hajdú Péter PSG OGLI 7-ről: „2-3 szinttel Berki Krisztián felett van nagyképűségben”

Titkolja a TikTok-sztár, miből van a vagyona. 12 milliós órával érkezett a Frizbi-interjúra.

 

 

 

Nem árulja el, miből van a pénze és továbbra sem érdekli, mit gondolnak róla az emberek. Papp Olivér vagy ahogyan a közösségi médiában ismerik, PSG OGLI 7 – aki több százezres követőtáborral rendelkezik – nem szégyelli szórni a pénzt. A 22 éves botrányhős – aki luxusautókkal járja az országot – a Sztárban Sztár leszek! színpadát is meghódította, sőt Kasza Tibi több műsorában is szerencsét próbált. Nyaranta Budapest legnépszerűbb strandján a női szíveket hódítja méregdrága kiegészítőivel. Azt mondja, már nem akar több pénzt keresni, de kérdés, mennyi a vagyona – hangzott el a Tények Plusz riportjában.

A provokatív viselkedéséről híres influenszer Hajdú Péternél vendégeskedett és egy 12 milliós órával érkezett a Frizbi műsorba. A műsorvezető arról is faggatta a TikTok-sztárt, hogy miből telik neki arra a fényűző életre, amit mutat a követőinek. Olivér mindössze 17 évesen költözött el otthonról a családjától. Állítja, a szülei azóta se adnak neki egy forintot se.

Éles vita bontakozott ki a stúdióban abból a kijelentéséből, hogy haszontalannak tartja a középiskolai oktatást a 8 általánossal rendelkező influenszer, akinek csak a pólója, amiben a forgatásra érkezett, 315 ezer forintot ér. “A szemüvegem nem sok, csak 157 ezer” – jegyezte meg. Hajdúnak arra  a kérdésére, hogy a rajta lévő szett – az övtől a cipőn át a ruhákig – összesen mennyit kóstál, a következőt mondta: “14 millió“.

Mindenképpen szórakoztató. Az a legfontosabb, hogy szórakoztató. Elképesztően nagyképű dumája van, ami szintén szórakoztató. Bizonyos helyzeteben szegény megboldogult, Isten nyugosztalja Berki Krisztiánra emlékeztető volt, de szerintem ő azért 2-3 szinttel Berki Krisztián felett van nagyképűségben” – nyilatkozta a Tények Pluszban Hajdú Péter Papp Olivérről.

forrás: nlc.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?