Celeb / Híresség

Tóth Gabi nem kertelt, elárulta az őszinte véleményét Azahriah-ról

Az elmúlt hónapokban rengeteg magyar sztár mondta el pozitív vagy éppen negatív véleményét Azahriah-ról. Most Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! legutóbbi adásában fejtette ki, mit gondol a fiatal zenészről.

 

 

 

Köllő Babett versenyzője, Tasi Dávid múlt vasárnap Azahriah bőrébe bújva kápráztatta el a közönséget. A Sztárban sztár leszek! ítészei értékelték is a produkciót, és Tóth Gabinak összességében tetszett, amit látott.

Nagyon nehéz feladatot ugrottál meg. Ez egy nagyon jó dal egyébként, én nagyon szeretem Azahriah-t is. Mindenki most cseszteti, hogy milyen sikeres. Nem tudom, miért kell mindenkit csesztetni, aki sikeres, de mindegy! Megérdemli, és te is megérdemled a sikert, mert nagyon jó hangutánzás volt

– mondta Tóth Gabi, aki szerint Azahriah olyan speciális stílussal rendelkezik, amit kevesen tudnának utánozni.

Nemrég Bereczki Zoltán fejtette meg Azahriah titkát.

KAPCSOLÓDÓ:


„Lerántom Azariah-ról a leplet zeneileg: a gíroszosnál szól ez a zene 20 éve. Ez egy arab zenei hangzásvilág, amit a srác csinál. Ha leveszed róla a magyar zenét és elkezdesz rá egy arab halandzsát csinálni, pont ez a zene szól a gíroszosnál. Csak a hangszerek alatta, a szöveg, amit csinál, a package, amit nem fogsz tudni mellé rakni, az az életérzés, amit ő hoz. Ha szétszeded darabjaira, nincs benne új, de mégis, olyan attitűddel csinálja… Valami olyan flow-t hoz, olyan hullámra ült rá, olyan belső története van a srácnak, amire oda kell kapnod a fejed. Az eszközökben, amiket használ, semmi új nincs, de az egész, amit ebből összerak, valami egészen egyedi és zseniális” – magyarázta Bereczki a Palikék világa by Manna című műsorban.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?