Celeb / Híresség, Igaz történetek

12 híres pár, akik nem a hírnév vagy a pénz miatt választották egymást

Ha túl figyelmesen követjük a hírességek magánéletét, és felülünk minden pletykának és szaftos sztorinak, akkor könnyen elveszíthetjük a szeretetbe vetett hitünket. A bulvársajtón keresztül ugyanis ezek a gazdag emberek látszólag folyamatosan csak sírnak, kavarnak, házasodnak, majd elválnak, hogy újra házasodjanak. Valójában azonban a gazdag és sikeres emberek között sok olyan van, akik már jóval azelőtt rátaláltak a szerelemre, hogy híressé és gazdaggá tette volna őket az élet. Kéz a kézben verekedték át magukat az élet nehézségein, és minden külső befolyás ellenére erős házasságot tartanak fenn.

 

 

 
 

12 Lionel Messi és Antonella Roccuzzo

Messiek

Az argentin futballista 5 éves korában ismerkedett meg leendő feleségével. Egy nap Antonella unokatestvére és Lionel egyik barátja elhívta őket, hogy töltsék együtt a napot a folyóparton. 9 éves korában Messi beleszeretett a lányba, akinek szerelmes leveleket írt, arról álmodva, hogy egy nap együtt lehetnek.

Hosszú évekig azonban csak barátok maradtak, ráadásul Antonellának ezidő alatt egy másik sráccal 3 éven át tartó kapcsolata is volt. A lány életében azonban tragédia történt, és az akkor 19 éves Messi sietett a segítségére és támogatta a lányt. Ezután lettek egy pár.

Eleinte titokban tartották a kapcsolatukat, de 2009-ben nyilvánosan is felvállalták. 2017-ben a pár összeházasodott, és már férj és feleségként szülték meg harmadik fiukat.

11 Mark Zuckerberg és Priscilla Chan

Zuckerberg

Priscilla 2003-ban ismerkedett meg a leendő médiamágnással, amikor belépett a Harvardra. Amikor Mark randizni hívta a lányt, kisebb félreértések adódtak köztük, azonban ezt szerencsére gyorsan tisztázták és folytatták az ismerkedést.

Zuckerberget már ekkor csodagyereknek tartották, de a Facebook első verziójának feltalálásáig még 1 év kellett neki. Mark és Priscilla végül csak 10 évvel később, 2012-ben házasodott össze, most 2 leánygyermeket nevelnek.

10 Julia Louis-Dreyfus és Brad Hall

Brad Hall

“Az alelnök” című sorozat sztárja, Julia Louis-Dreyfus szintén jóval a hírnév előtt találkozott Brad Hall-al, amikor még mindketten az Illinoisi Egyetem hallgatói voltak. Randizásuk alatt esélyt kaptak rá, hogy részt vegyenek a Saturday Night Live forgatásán, és éltek is vele.

1987-ben a pár úgy döntött, hogy összeházasodik, Julia ekkor 26, Brad pedig 29 éves volt. A 90-es évek aztán nagy fordulatot hoztak a karrierjükben, mindketten sikeressé váltak, és ebben az sem akadályozta meg őket, hogy közben két gyermekük született.

 

 
 

 

9 Snoop Dogg és Shante Broadus

Snoop Dogg

Shante Taylor még tinédzserként kezdett randevúzni Calvin Broadusszal, vagyis jóval azelőtt hogy Snoop Dogg néven vált volna ismertté és 100 millió dolláros vagyonra tett volna szert. 1997-ben a rapper megkérte iskolai szerelmének kezét, akivel végül 4 gyermekük is született.

Fontos megjegyezni azért, hogy kapcsolatuk nem volt mindig zökkenőmentes: 2004-ben például Snoop Dogg a “kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva beadta a válópert. A szakítás nem tartott sokáig, 2008-ban már meg is újították esküvői fogadalmukat.

8 Gordon Ramsay és Tana Ramsay

Gordon Ramsey

Gordon és Tana 1992-ben ismerkedtek meg, amikor a lány csak 18 éves volt. Abban az időben Ramsay még nem volt ismert séf. Azonnal kötődni kezdett a lányhoz, de a lány ekkor az egyik barátjával volt együtt, és ezt tisztelte. Amint a pár szakított, Gordon azonnal a tettek mezejére lépett.

Már az első randin elhódította a lányt, bár elmondása szerint nehéz volt ez az időszak. Ramsay ekkoriban napi 16 órát dolgozott, így csak reggelente volt egy kis idejük találkozni.

Ramsay és Tana néhány nappal 1996 karácsonya előtt házasodtak össze, azóta 5 gyermeket nevelnek.

7 Kevin Bacon és Kyra Sedgwick

Kevin Bacon

Kevin elmondása szerint 12 éves korában ismerkedett meg leendő feleségével. A 70-es évek végén a férfi több kis szerepben is játszott, majd teltek az évek és idősödtek, egy nap pedig a lány megkereste őt, hogy elmondja, mennyire kedveli.

A 7 éves korkülönbség miatt természetesen nem azonnal kezdtek randizni, a sors végül csak a 80-as években, a Lemon Sky című film forgatásán hozta őket össze, amikor már mindketten elmúltak 20 évesek, és semmi sem akadályozhatta a kapcsolatukat.

 

 
 

 

6 Elizabeth Banks és Max Handelman

Max Hangelman

Elizabeth a Pennsylvaniai Egyetemen töltött első napján ismerkedett meg Max-szel, és akkor nem is sejtette, hogy 10 év múlva váratlan ajándékot kap majd tőle, noha a férfi a kezdetektől fogva figyelmeztette, hogy 10 év múlva meg fogja őt lepni.

Ez így is lett: 2003. július 5-én összeházasodtak, és eskü helyett azokat a leveleket olvasták fel, melyeket randevúzásuk alatt írtak egymásnak.

5 Ron Howard és Cheryl Ellie

Ron Howard

A rendezőre, akinek a Grincs és a Da Vinci-kód című filmet köszönhetjük, szintén az iskolában talált rá a szerelem. Ron és Cheryl nemrég ünnepelték 50. évfordulójukat. A pár különleges évfordulós ajándéktárgyakat választott: Howard egy zoknit rendelt Cheryl képével, ő pedig egy bögrét kapott az arcával.

4 Jamie Oliver és Juliette Norton

Jamie Oliver

Jamie Oliver és Juliette Norton még csak 17 évesek voltak, amikor megismerkedtek. Juliette visszaemlékezése szerint a leendő szakács folyamatosan nyomult rá, és ennek köszönhető a szerelmük. Amikor 3 hónapra Tokióba utazott dolgozni, minden nap levelet vagy faxot küldtek egymásnak, amiket a lány még mindig kincsként őrit. A pár 2000-ben házasodott össze, azóta 5 gyermeket nevelnek.

 

 
 

 

3 Jon Bon Jovi és Dorothea Hurley

Bon Jovi

A pár először a középiskolában ismerkedett meg New Jersey-ben. Közös történelemórákra jártak, és Jon gyakran kérte meg Dorothea-t, hogy segítsen neki, ám ez állítólag csak ürügy volt a beszélgetésre. Később randizni kezdtek, és ugyanekkor nagyjából John karrierje is ívelni kezdett. Ez megváltoztatta az életüket és pár évre külön éltek, ám később rájöttek, hogy egyszerűen nem élhetnek egymás nélkül.

1989-ben Las Vegasban házasodtak össze, és azóta is együtt vannak. Jon úgy gondolja, hogy ez Dorothea érdeme: “Ő a ragasztó, ami egyben tartja a kapcsolatunkat.”

2 Samuel L. Jackson és LaTanya Richardson Jackson

Samuel Jackson

Samuel és latanya a hetvenes évek elején találkoztak, amikor szomszédos főiskolára jártak. Egy színházi klubban ismerkedtek meg, de eleinte nagyon nem kedvelték egymást. Latanya szerint Samuel szörnyen sznobnak tűnt ekkoriban. Miután azonban jobban megismerték egymást, 10 év után végül összeházasodtak, és ekkor még mindig messze voltak a hírnévtől és a gazdagságtól.

40 éve tartó kapcsolatuk titka állítólag, hogy soha nem fekszenek le haragban, és mindig, még lefekvés előtt elrendeznek minden nézeteltérést.

1 Stephen King és Tabitha King

Stephen es Tabitha King

A 1960-as évek végén Stephen és Tabitha együtt tanult a Maine-i Egyetemen. Stephennek itt heti rovata volt az egyetemi újságnál, a lány pedig kissé féltékeny volt rá, hogy mennyien olvassák az írásait.

Első csókjuk korántsem volt tökéletes. A csók után Tabitha megkérdezte, Stephent, hogy mit evett vacsorára, mire a férfi közölte: “pizzát”. Erre a nő azt válaszolta: “Nos, egy kicsit túlzásba vitted az oregánót” – ez megalapozta a kapcsolatuk humoros hangvételét.

1971-ben házasodtak össze, amikor még annyira szegények voltak, hogy Stephennek az esküvői öltönyét is bérelni kellett, mert nem volt pénze sajátra. “Csak az írógépem miatt vett feleségül” – viccelődött Tabitha. Minden megváltozott azonban, amikor 1974-ben megjelent Stephen első könyve, a Carrie. Ezt egyébként eleinte 3 kiadó is visszautasította, sőt még maga Stephen is összegyűrte és kidobta, ahonnan Tabitha vette ki, szóval tulajdonképpen neki köszönhetjük, hogy elolvashatjuk ezt a regényt.

 

 

 

 

forrás

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?