Celeb / Híresség

„Nincs időm a negativitásra”– Berki Mazsi először posztolt az új szerelméről szóló hírek után

Tegnap robbant a hír, miszerint az özvegy hónapok óta egy jóképű üzletemberrel jár, aki Balin is vele volt.

 

 

 

Blikk hozta nyilvánossága egy Mazsihoz közel álló informátorra hivatkozva a hírt, miszerint a gyászoló özvegy szerelmi élete már hónapok óta komoly fordulatot vett. Mazsit állítólag többször látták Budapesten egy magas, izmos férfi társaságában, legutóbb a múlt hét végén buliztak együtt a Club Heavenben.

„Látszott rajtuk, hogy nagyon odavannak egymásért. Csókolgatták és ölelgették egymást. Mazsin úgy tűnt, sikerült továbblépnie” – mesélte az egyik szemtanú.

Az informátor azt is elárulta, hogy a férfit Zoltánnak hívják, és való igaz, hogy már Balin, valamint a Balatonon is együtt nyaraltak. Mint elmesélte: „Vidéken él, és sikeres üzletember, van egy jól menő vállalkozása. Már korábban is ismerték egymást Mazsival a közös barátaiknak köszönhetően. Hónapok óta együtt vannak, Zoltán rengeteget segített neki a gyászban és az újrakezdésben. Jól megértik egymást, hiszen egy korábbi kapcsolatából neki is van egy kislánya”.

Mazsit férje, Berki Krisztián májusi, váratlan halála óta többször is érték olyan vádak, hogy „nem gyászol eléggé”, hiszen kislányával elutazott Balira, majd a Balatonon pihent. Azt persze senki nem tudta, hogy az özvegy akkor esetleg már nem is volt egyedül.

Mazsi egyelőre nem reagált konkrétan a hírekre, de Instasztorijába pár órája kitett egy aranyos kislány-mémet, aki angolul a következőket mondja: „Pszt! Ma nincs időm a negativitásra. Pozitív energiák, pozitív energiák…

Bár Mazsi többször is hangsúlyozta, hogy gyászában igyekszik a jövőre, az előremutató dolgokra koncentrálni, és ez az idézet illeszkedik is ebbe a gondolatmenetbe, valószínűleg nem véletlen, hogy kitette. Egyúttal a róla szóló sajtóhírekre is reagálhatott, és a várható újabb rosszalló véleményeket igyekezhetett megelőzni.
forrás: sassy.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?