Celeb / Híresség

Emlékszik még Buli Dorinára? Nemzetközi sztár lett, ki sem látszik a külföldi fellépésekből – Így él most:

Mindössze 13 éves volt Rostás Dorina, amikor a „Buli, Buli” című slágerével berobbant a magyar köztudatba. Azóta eltelt 7 év, és már nincs az az európai ország, ahol ne állt volna színpadra.

 

 

 

Pozsonyban koncertezett a mára nemzetközileg elismert magyar énekesnő, Rostás Dorina. A Fókuszban adott interjúból kiderül, hogy a fiatal kora ellenére megtett hosszú karrierútja során sokkal határozottabbá vált mind a pályafutását, mind a magánéletét illetően.

2017-ben megjelent Rostás Dorina „Buli, Buli” című szerzeménye, s az akkor 13 éves kislány mára nemzetközi szintű előadóvá nőtte ki magát. Most, 19 évesen fellépések sorozata vár rá országhatáron belül és kívül is. A manchesteri koncertje után repült Pozsonyba, ahol a repülőtérről egyenesen a koncertre ment. A szlovák fővárosból Nyitra felé veszi majd az irányt.

A külföldi turnék teljesen átvették a főszerepet, a lány többet tartózkodik a határokon túl, mint Magyarországon. És bár a Fókusz riporterének az énekesnő elárulta, nagyon fáradt, mivel csak néhány órát aludt, kár lenne tagadni, hogy valósággal sugárzik. Az is kiderült, hogy már hozzászokott az ide-oda utazgatáshoz Európában, és megvan a módszere arra, hogyan maradjon formában.

De nagyon örülünk neki, hogy ennyien hívnak, ennyien szeretnek– mondta Dorina.– mondta Dorina.

A zenei népszerűség hazai falait a „Kana Muro Gad” című dallal törték át, amihez klip sem készült, mégis akkora népszerűséget hozott a 19 éves előadónak, hogy az európai romák azonnal beleszerettek a lány dalaiba. Így nem meglepő, hogy a kalocsai lány legújabb dala roma nyelven íródott. „Labadéj” videóklipje cikkünk megjelenése idején már 1,2 milliós megtekintésnél jár.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?