Celeb / Híresség

Gáspár Zsolti bebizonyította, hogy hatalmas a szíve: egy édesanyát és gyermekét lepte meg a Duna-parton

Gáspár Zsolti megint bebizonyította, hogy hatalmas szíve van: egy aprócska kedvességgel mosolyt csalt egy kisgyermek arcára, amikor egy gyanútlanul sétáló édesanyát és gyermekét szólította le a Duna-parton, akiknek átnyújtott egy ajándékcsomagot a közelgő gyermeknapra tekintettel.

 

 

 

Az esetről egy igen népszerű poszt is született, melynek szerzője tulajdonképpen az egekbe magasztalta Gáspár Győző unokatestvérét:

„Egy pozitív élményemet szeretném megosztani veletek Gáspár Zsolttal kapcsolatban. Ma sétáltunk anyukámmal a Dunaparton, amikor Zsolti megszólított minket és egy gondosan összeállított és becsomagolt édességekkel teli ajándékcsomagot adott ajándékba a közelgő gyereknap alkalmából a lányomnak. Az autója tele volt csomagokkal. Nulla felhajtás, nulla önajnározás. Így is lehet. Nagyon kedves és tisztelettudó volt. Nekünk feldobta a napunkat” – idézte a poszt szövegét a Bors.

A lap felkereste a hírességet, aki persze emlékezett a kedves családra:

Nagyon sok ajándékot vásároltunk az édesapámmal, ugyanis gyermeknap alkalmából megyünk majd a kórházakba meglepni a kicsiket. A minap pont hazafelé tartottam, mikor megláttam az út mellett egy anyukát és a gyermekét. Le is szólítottam őket, hogy átadhatok-e egy kis csomagot, ők pedig igent mondtak. Olyan boldog volt a kisgyerek, én ilyet még nem láttam” – mondta Zsolti, aki édesapjával hosszú évek óta járja az országot, hogy különböző adományokkal segítsék a rászorulók életét, és hozzátette, milyen jól estek neki a posztoló szavai.

Már húsz éve járom a kórházakat, édesapám pedig 35 éve. Én az ő példáját követem. Idővel támogatók is csatlakoztak hozzánk, többek között egy amerikai üzletember, Gilbert Partida is, akire mindig számíthatunk. A diszkriminált, nehéz sorsú roma családokat és gyerekeket együtt segítjük, együtt járjuk vele az országot. Egyikünk sem a felhajtásért csinálja, számunkra az a fontos, hogy segíthessünk – tette hozzá Zsolti, aki június 1-jén három kórházba is ellátogat, hogy mosolyt csalhasson kicsik és nagyok arcára egyaránt.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?