Celeb / Híresség

Mély benyomást tesz ránk… – Minden képzeletet felülmúl, mi fér bele Kelemen Anna szájába

Nem akarunk hinni a szemünknek Kelemen Anna új videója láttán. a felvételen talán az éjszakai hűtőkifosztós nasizás rejtelmeibe vezeti be a nézőt, mégpedig felsőfokon. De azt is mondhatnánk, hogy a szőke szépség új szintre emelte a tejszínhabevést. Nézze meg Ön is, hogyan tette magáévá a fehér csodát!

 

 

 

Kelemen Anna mindig képes előrukkolni valami új, kétértelmű tartalommal követői számára. Bár az utóbbi időben rengeteget fogyott – emiatt aggódtak is érte –, azt kikérte magának, hogy testképzavarral küzdene. Az egykori playmate fél év alatt 10 kilótól szabadult meg, így jelenleg mindössze 43 kiló.

Annát azonban a súlya nem gátolja abban, hogy dögösebbnél dögösebb felvételeket készítsen, amelyek láttán mindenkinek tátva marad a szája. Szinte már sportot űz abból, hogyan hergelje férfi közönségét, így nem meglepő, hogy ezúttal is egy rendkívüli videót posztolt az Instagram-oldalára.

A bejegyzésben az látható, amint a bombázó egy szál fehérneműben kinyitja a hűtőt, óriásira tátja a száját, és majd a szimpla tejszínhabbal csodát művel… Ez azonban nem minden, hiszen azt követően sem sem hagyja abba a „tejszínhab-fürdőt”, hogy már tele a szája, így a hab elkezd ráhullani a testére… Anna pedig – hogy semmi ne menjen kárba – elkeni a dekoltázsán és a karján. Hát, ennél szürreálisabb videót régen láttunk már, annyi bizonyos…

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?