Celeb / Híresség

Megvan, ki lett a Nagy Ő: ez a nő rabolta el Jákob Zoltán szívét

Összesen tizenkilenc lány közül Betti lett az a hölgy, aki elrabolta a Nagy Ő szívét. Jákob Zoltánt nagyon megfogta a 31 éves műkörmös kedvessége és az, hogy mennyire családcentrikus.

 

 

 

Betti már az első adásban felhívta magára a Nagy Ő figyelmét, a találkozásra ugyanis nem látványos bevonulással érkezett, őt szülei és nyolcéves kislánya kísérte el. Édesapjába karolva vonult Zoli elé.

Bettit a műsorba családja kísérte el / Fotó: TV2Bettit a műsorba családja kísérte el / Fotó: TV2

Az egyedülálló édesanya ezután a Miss Ő szépségversenyt is megnyerte, így elsőként repülhetett egy romantikus álomrandira Párizsba Jákob Zoltánnal a magángépén. Bár ott úgy tűnt, valóban egymásra találtak, Bettinek később csökkentek az esélyei, mert a többi lánnyal vitázott és túlzottan féltékeny volt.

Betti lett a Nagy Ő győztese / Fotó: TV2Betti lett a Nagy Ő győztese / Fotó: TV2

Zolit talán az utolsó randi győzte meg igazán, amikor Betti a családjához vitte őt. A milliárdos számára is nagyon fontosak a szerettei, és háromszoros édesapaként gyerekcentrikus is. Ehhez pedig Betti bizonyult számára a tökéletes társnak, és nem a másik döntős lány, a 20 éves Nati.

De vajon mennyire lesz komoly Zoli és Betti kapcsolata? Eddig ugyanis egy műsorban köttetett kapcsolat sem bizonyult túl tartósnak. Noszály Sándor, Molnár Anikó, Gyursánszki Gábor közül egyiküknek sem alakult ki végső választottjával hosszútávon bármi komoly. Az újabb szériákban is ugyanez történt, Tóth Dávid két évvel ezelőtt Szalai Laurát választotta, akivel 3 hónap után intettek búcsút egymásnak, Árpa Attila és Nyerges Tímea között pedig a műsor vége után megszűnt minden kapcsolat. Talán Jákob Zoltán lehet a kivétel…

forrás: blikk.hu

 
 




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?