Celeb / Híresség, Érdekes

Visszakövethetetlen G.w.M mesés vagyona, miből telik ekkora luxusra?

G.w.M 26 évesen olyan életet él, amelyről még a neves bankárok is csak álmodnak.

 

 

 

A Privát Kopó bűnügyi lap nézte meg, milyen céges adatok látszanak G.w.M, azaz Varga Márk jelentő vagyona mögött. rapper többször elmondta, hogy nincsenek anyagi gondjai. G.w.M 26 évesen olyan életet él, amelyről még a neves bankárok is csak álmodnak: mintegy hatvanmilliós S-osztályú Mercedesszel furikázik, de egy több tízmilliós Porsche Panamera luxussportautót is vásárolt magának, és saját elmondása szerint volt olyan, hogy ötmillió forintot hagyott ott egy boltban „göncökért”. 

Legutóbb akkor hívta fel a figyelmet eszméletlen vagyonára, amikor Kulcsár Edina Instagram-posztjában szerelmétől kapott új luxusautójával dicsekedett. 

lap megpróbált utánajárni annak, hogy honnan ered a rapper mesés vagyona. Mint írják, a hivatalos cégnyilvántartás szerint Varga Márk László 2018 januárjában lett egyéni vállalkozó, és vállalkozásának székhelyéül egy IX. kerületi tömbház egyik lakása szolgált. A cégkivonat szerint azonban a vállalkozás mindössze egy év és kilenc hónap múlva, 2019 novemberében megszűnt.

2020. június elején a Youtube-on jelentette be, hogy megalapított egy kiadócéget, amelynek neve: G.w.M. Music Production. 

„Egyelőre titkosak a nevek, hogy kik lesznek benne, de hatalmas tehetségek lesznek, hatalmas slágerekkel, mindennel, mi leszünk a producerei. Elkezdtünk menedzserkedni, kiadni dalokat, producerkedni, satöbbi. Hamarosan robban a kiadóból az első bandának az első slágere. Szóval: megvan a kiadó!”

 – fogalmazott a rapper, csakhogy a lap szerint a hatályos cégnyilvántartás alapján ilyen nevű cég nincs és nem is volt. 

Sőt, Varga Márk László egyetlen gazdasági társaságban sem rendelkezik tulajdonrésszel és korábban sem rendelkezett soha. Rövid ideig egyéni vállalkozóként próbált meg boldogulni.

A lap szerint ugyan létezik egy www.gwmmusicproduction.hu elnevezésű honlap, amely valójában webshopként üzemel, „GwM” feliratú ruházati termékeket lehet megrendelni, de a honlap impresszumában a Creals.com Kft. szerepel szolgáltatóként és kapcsolattartóként. Ez a cég 2020-ban 8 millió 900 ezer forint adózott nyereséget, 2021-ben 1 millió forint veszteséget produkált.

A Privát Kopó összegzése szerint tehát nem sikerült megtudni, hogy a rapper legálisan keresi-e meg a  saját állítása szerint havi 12 millió forintnyi gázsiját, az összegeket ki számlázza le, a pénzek hogyan jutnak el Varga Márkhoz, és a bevételeket szerepelteti-e az éves adóbevallásaiban.

forrás: borsonline.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?