Celeb / Híresség

Már Krisztián halála előtt együtt lehetett a mostani párjával Berki Mazsi

A pár egyik ismerőse azt mondta, hogy Krisztián már hetek óta gyanakodott, nagyon maga alatt volt.

 

 

 

Már Berki Krisztián halála előtt együtt lehetett a mostani párjával Mazsi – írja a Hot magazin. A pár egyik ismerőse a lapnak azt mondta, a párost már húsvétkor együtt látták egy szállodában.

Már korábban is felröppentek hírek arról, hogy bizony Mazsinak már akkor udvarolt jelenlegi párja, amikor ők még együtt voltak Krisztiánnal. Egy neve elhallgatását kérő ismerős most arról beszélt: a halála előtt Krisztián már hetek óta gyanakodott, nagyon maga alatt volt, mert a húsvétot sem töltötték együtt a feleségével.

„Talált is sms-eket, amiket lefotózott, majd megmutatta nekem a konditeremben. Szinte biztos volt abban, hogy Mazsi melyik hotelben randizik, ráadásul kicsi a világ, egy ismerős látta is őket.”

A pár ismerőse szerint Krisztián oda is telefonált a hotelbe, de lerázták. Ezután az ismerősét kérte meg, hogy vigye le a szállodába, de ő nem ért rá.

De ezen kívül is volt még pár furcsa balhé.

„Egyszer vidéken voltak, ahonnan Krisztiánnak vonattal kellett feljönnie, mert úgy összevesztek, hogy Mazsi autóba ült, majd otthagyta. Nem ítélek el senkit, mert az éremnek mindig két oldala van, Krisztiánnal sem lehetett könnyű együtt élni, és olyan is van, hogy kihűl a szerelem. De jobb lett volna mindenkinek, ha nyílt lapokkal játszanak” – fogalmazott a lapnak az ismerős.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?