Celeb / Híresség

Polgár Tünde és férje egy 700 milliós kastélyt venne: Itt nézték ki az új álomotthont – videó

De még ez a felső összeghatár sincs kőbe vésve.

 

 

 

 


Aktívan bújja az ingatlanhirdetéseket Polgár Tünde és férje, Árpád. A házaspárnak a világ több pontján van már háza, ám mindig új befektetési lehetőségek után kutatnak és a Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja a Borsnak árulta el, hogy ezúttal egy kastélyt szeretnének vásárolni. Polgárék, akárcsak a Korda-házaspár, abban gondolkodnak, hogy a kastély egyik részében ők élnének, a másikban pedig nyolc-tíz szobás hotelt alakítanának ki.

 Látom magam előtt, ahogy főzőtanfolyamokat tartunk a vendégeknek, de ha nincs kedvünk találkozni velük, akkor csak a saját lakrészünkben lennénk. Olyasmire gondolok, ahogy Kordáéknál is van: ideális jut is-marad is szituáció – mondta a napilapnak Tünde, aki azt is elárulta, mennyire mélyen nyúlnának a zsebükbe egy ilyen álomotthonért.

 

1-2 millió euró a maximum, amit rááldoznánk, de sok függ az ingatlan állapotától is. Általában szívesebben veszünk olyan házakat, amiket mi magunk újítunk fel, hiszen így a saját ízlésünkre alakíthatjuk és a legtöbb esetben spórolunk is a munkálatokon– mesélte Tünde, aki szerint ez a nagyjából 700 millió forintos felső összeghatár sincs kőbe vésve, hiszen ha beleszeretnek valamibe és jó üzletnek tartják, az is lehet, hogy drágábban is megveszik.

 

– Bárhol járunk a nagyvilágban, mindig körbenézünk az ingatlanpiacon. Már többször volt szerencsénk, az amerikai otthonunkat is egy nyaralás során fedeztük fel. Emlékszem, véletlenül tévedtem be egy építkezésre, amikor megláttam egy álomszép üresen álló házat. Megéreztem, hogy nekünk oda kell költöznünk! Napokat töltötte az internetet bújva, hogy kiderítsem, mikor fogják a piacra dobni és végül szerencsém lett – árulta el Tünde, aki abban bízik, hogy hasonlóan fog rátalálni az Árpáddal tervbe vett kastélyra is.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?