Celeb / Híresség

Nagy Feró: „Hadd nyaljam már azt a segget, ami nekem tetszik!”

A zenész Osváth Zsolt műsorában kifejtette, szerinte az nem lopás, ha Mészáros Lőrincet kéri meg, hogy építse meg a „toronyórát lánccal”.

 

 

Osváth Zsolt YouTube-csatornájának vendége volt Nagy Feró. A kormány rendezvényein az utóbbi időben rendszeresen megjelenő Kossuth-díjas rockzenész beszélt értékrendjéről, hitéről és a Fidesz-kormányhoz való viszonyáról is.

Feró elmondta, hogy ő maga liberális gondolkodásúnak vallja magát, még úgy is, hogy a „liberális” szitokszóvá vált az utóbbi években. „Számomra mit jelent a liberalizmus? Azt, hogy mindenki mondja el a véleményét” – mondta erről.

Osváth Zsolt arra is rákérdezett, hogy milyen kapcsolatban áll Orbán Viktorral, amire a zenész azt válaszolja, nem szoktak beszélgetni, de szereti a miniszterelnököt.

Szóba kerültek a Fidesz állítólagos lopásai és korrupciós ügyei is. Nagy Ferónak erről is markáns véleménye van:

„Én szerintem az nem lopás, hogy Mészáros Lőrincet bízom meg azzal, hogy építse fel a toronyórát lánccal.”

Politikai véleménynyilvánítása miatt sokszor kapja meg a „seggnyaló” jelzőt, amire nemes egyszerűséggel csak annyit mond: „Hadd nyaljam már azt a segget, ami nekem tetszik!”.

Moszkváról és Brüsszelről szólva a „nemzet csótánya” kifejtette: „Én abban a rendszerben nőttem fel, hogy mindig Moszkva mondta meg, hogy mi lesz a végső szó, most pedig Brüsszelből mondják meg, hogy nekem mi a jó. Ha nem tetszik, akkor jön a választás, tessék választani egy másikat, aki majd megoldja.”

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?