Belföld

ValóVilág: a párbajról győztesen visszatérő Reni kiosztotta Barnát, majd faképnél hagyta – videó

Szombaton Reni hatalmas fölénnyel győzött Pirossal szemben, így ő térhetett vissza a villába, s a szerelmi háromszög felbomlott. A párbaj után Barna tisztázni akarta a lánnyal a félreértéseket, aki azonban csúnyán beolvasott neki.

 

 

 

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, Piros maradt alul a negyedik párbajon, így a villa csődöre, aki az utóbbi hetekben intim kapcsolatba került vele, hoppon maradt. S úgy tűnik, Barna lett a villa egyik legutáltabb játékosa. A hétvégi bulin tisztázni akarta a konfliktusát Renivel, ám ő alaposan beolvasott neki.

 Szerinted én voltam itt a vírus ebben az egészben. Sokszor azt éreztem, hogy ti Pirossal egy oldalt hallgattok meg. Rám a kutya nem kíváncsi, az én véleményemre. Meghallgattatok bármikor is? Mindig az jött le, hogy kamuzok, hazudok… De nem tudok ezzel mit csinálni – mondta a 25 éves férfinak, majd elrohant táncolni.

Később kifejtette azt is, hogy Piros szerinte rossz döntést hozott: nem őt, hanem Barnát kellett volna kihívnia, akkor talán visszament volna a villába.

Az RTL által megosztott videóban a férfi viszont azzal érvelt, hogy hiába nem voltak érzései Piros iránt, megbízott benne, ám kiderült, hogy nem volt őszinte hozzá, ezért pedig magát hibáztatja.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?