Belföld

Nagyot bakizott az M1 műsorvezetője: azt mondta, melegben fogyasszunk elég alkoholt

Nem mindennapi, ám annál őszintébb ötletcsokorral száll szembe a köztévé a nyári kánikulával. Meteorológusuk ugyanis közölte: ne feledjünk védekezni a meleg ellen, menjünk az árnyékba és igyunk elegendő alkoholt.

 

 

 

 

Valószínűleg „folyadékot” akart mondani a műsorvezető, akitől híradós kollégája úgy vette át a szót, mintha mi sem történt volna, és egy párhuzamos univerzumban élnénk, ahol néhány feles megoldja a hőség minden gondját.




Nem oldja meg, – a webbeteg.hu információi szerint halálhoz is vezethet a felelőtlen iszogatás a hőségben. A portál így fogalmaz: A nagy hőségben kerüljük az alkoholos italokat. Az alkohol és a hőség külön-külön is megterhelő lehet, együtt viszont óriási mértékben megviseli a keringési rendszert, olyannyira, hogy az akár össze is omolhat.

 

 

 

Egyébként ma valóban meleg lesz: az Időkép szerint ma délkeleti szél többfelé élénk, nyugaton néhol erős lehet. Folytatódik a kánikula, napközben 30-34 fokot mérhetünk. Nem lesz front térségünkben, de egy kis esőre számíthatunk: a napos időt csak a délután megnövekvő gomolyfelhők zavarhatják meg, melyekből elszórtan – főleg keleten, a főváros környékén és a Dunántúli-középhegységben – alakulhat ki egy-egy frissítő zápor, zivatar

Íme a videó, amit sokáig fogunk még emlegetni:





 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?