Belföld

Vége a szerelmi háromszögnek, Piros esett ki a ValóVilágból: „Szeretném, hogy Barna megnyerje azt a 36 milliót, majd elköltse rám” – videó

A ValóVilág szombati adásában sor került a negyedik párbajra is, ahol VV Pirosra és VV Renire szavazhattak a nézők. Az egyetlen közös az volt bennük, hogy mindketten kavartak a villa macsójával, Barnával, de a végeredmény alapján Renit szerették volna még a fiú mellett látni a rajongók, ugyanis ő térhetett vissza a játékba. Piros kiesése után elmondta, mit gondol a kapcsolatukról Barnával.

 

 

 

A ValóVilág 11. évadában is kialakult egy szerelmi háromszög, ezúttal VV BarnaVV Reni és VV Piros között. Utóbbi eleinte ki akart maradni a drámából, de végül csak beadta a derekát és Reni után ő is lefeküdt a fiúval. Még a szilveszteri adás során került a párbajt jelentő zöld kendő Pirosra, aki később megnevezte ellenfelét: Barna másik kiszemeltjét, Renit.

Tegnap este a negyedik párbaj során azonban a kihívó fél, Piros maradt alul. A lány megosztotta még utoljára a nézőkkel, hogy mindig Barnát érezte magához a legközelebb, de sosem tudott igazán bízni benne.

„Szerintem biztos, hogy taktikai lépésből közeledett felém, utána elég csúnya kijelentéseket tett, de a végére én úgy érzem és bízok benne, hogy tényleg őszinte érzéseket táplált. Még ha le is tagadja, nem fogom neki elhinni, mert végig azt mondtam, hogy a villában nem azt nézem, hogy ki mit mond, hanem ki hogy cselekszik, és nem hiszem el, hogy nincs benne semmi. Úgyhogy kijön, és majd megbeszéljük” – jegyezte meg a kapcsolatukról lány, majd hozzátette: szerinte akár valami komoly is kialakulhatott volna közte és Barna között, ha Reni nincs a képben.

Szerintem, ha bent maradtam volna, akkor eljutottunk volna erre a pontra, hogy igenis bevallja, hiába mondta nagyon sokszor, hogy ne mondjam neki ezt, mert hogy ilyen nem fog történni. Ahogy ő cselekedett, és az a figyelmesség, amit ő mutatott felém, az azért nem baráti– fejtette ki Piros a kiesése után, aki még nem tett le arról, hogy valahogy megkapja a győztesnek járó főnyereményt.

„Nagyon szeretném, hogy Barna megnyerje azt a 36 milliót, és utána kimagyarázza nekem a tetteit, majd elköltse rám azt a 36 milliót, mert megérdemlem azok után, amilyen stressznek ő kitett bent engem. De hogyha hamar kiesik, és nem csinál semmi rosszat a villában – ezt hozzáteszem, mert nézni fogom –, akkor mindenképp szeretnék vele találkozni” – árulta el az érzéseivel kapcsolatban, és elmondta, hogy Krisztit tartja a legesélyesebbnek bent.

Barnát pedig ejtsétek ki minél hamarabb!– szólította fel a nézőket.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?