Belföld

Tavaly az utcán tombolt, idén 36 milliót nyert Kriszti: szakemberre van szüksége a ValóVilág győztesének?

Hiába a balhés múlt, megkedvelték a nézők az elmúlt három és fél hónapban.

 

 

 

Egyetlen párbaj nélkül nyerte meg a ValóVilág 11. évadát VV Kriszti. A 23 éves lány – három és fél hónap után – vasárnap este egy hatalmas összeg, 36 millió forint boldog tulajdonosaként hagyhatta el a luxusbörtönt.

Karnics Kriszti egyértelműen belopta magát az emberek szívébe, és ezen a szélsőséges hangulatingadozásai és a korábbi botrányai sem változtattak. A szőke lányt az Éjjel-Nappal Budapestben ismerhette meg a közönség, ám ezen kívül egy olyan esemény főszereplője is volt, amit talán nem szívesen reklámozna. Tavaly júliusban egy politikai rendezvényen üvöltözött, ahol – vélhetően bódult állapotban – mezítláb, káromkodva szidta a rendőröket, no, meg köpködött is.

Nem flegmázás és elfordulás, b**dmeg, hanem megértés és empátia! Csak jó zene legyen!

– kiabálta akkor Kriszti, akinek a szavait ováció fogadta.

Az extravagáns lány a villában is önmagát adta. Az egyik pillanatban nevetett, a másikban képes volt könnyekre fakadni. Nem titkolta, hogy időnként bántalmazza önmagát, a műsor egyik nézője pedig az interneten azt állította, csikket nyomott el a kezén, illetve gombostűvel karcolta a testét. Mindez sokakban aggodalmat ébresztett.

 Rengeteg hülyeséget csináltam a múltamban, de rájöttem, hogy többet nem menekülök, megoldom azt, ami kell. Nem tudok megálljt parancsolni, jönnek a könnyek, szeretem a könnyeimet érezni, szeretem érezni, hogy fáj, mert ember vagyok, érzem, hogy élek – mondta a győzelem után az RTL videójában Kriszti, aki pszichológiát tanulna az egyetemen, de cipőket, ékszereket is alkotna.

VV Kriszti 36 millió forintot nyert vasárnap /Fotó: RTL

De mekkorát változott a világ… Húsz évvel ezelőtt, a ValóVilág első szériájában a szókimondó Majka igazi botrányhősnek számított, majd jött Alekosz, a görög szexkiborg, aki erőszakos udvarlásával és furcsa, filmekből idézett körmondataival botránkoztatta meg az országot. Akárcsak néhány évvel később Aurelio, aki a nemi szervét tette közszemlére a műsorban, mégis megnyerte a szériát.

– Az elmúlt évtizedekben az embereket rengeteg információ érte, túl sok csatornán keresztül látunk bele mások életébe. Ez a sok inger egy idő után közömbössé teszi az embert, rezisztenssé válunk az ingerekre. Ha valami, ami megbotránkoztató, sokakat megmozgat, akkor érvényesül a csordaszellem. Mindenki el akarja fogadni, mert így lelkileg feldolgozhatóbb, ezért inkább egyetértenek vele – mondta a Blikknek dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus.

VV Kriszti VV Melina és VV Rico ellen nyert /Fotó: RTL

A kérdés már csak az, ami sokakban felmerül: a szélsőséges reakcióiról ismert Kriszti hogyan dolgozza fel a hirtelen jött sikert és pénzt…

– Ilyenkor fellazul a fékrendszer, az ember azt gondolja, bármit megtehet, övé a világ. De ez az ábránd csalóka – emelte ki a szakember.

Egy egészséges lelkületű embert is megboríthat a sok pénz vagy a hirtelen jött figyelem. Ahhoz, hogy ezt feldolgozza és ne sérüljön, konkrét tervezés, keretezés és célkitűzés szükséges már a kezdetektől. Érdemes felkeresnie egy szakembert.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?