Celeb / Híresség

Kigyúrta magát Fekete Dávid: sorra bókolnak neki a nők

Látványosan megváltozott, fogyott és izmosabb lett az utóbbi időben Fekete Dávid.

 

 

 

A 320 millió forint összegű csalással gyanúsított volt megasztáros énekes sorra kapja a bókokat közösségi oldalán. Leginkább a hölgyek vették észre a változást, amiről az énekes egyik ismerőse elárulta nagyon is tudatos.

Sokkal jobban odafigyel az étkezésére, rendszeresen maga készíti az ételeit és egy ideje leginkább az egészséges összetevőket részesíti előnyben, ami meg is látszik rajta. Sokat fogyott már, mióta kijött a börtönből és otthon lehet– mesélte a Blikknek Dávid egyik neve elhallgatását kérő ismerőse.

Az énekes sorra kapja a bókokat legutóbbi posztja alatt, ahol számos hölgy adott hangot a változásnak.

„Megyek is, meglátogatlak, ha nem baj”, „De jól nézel ki”, „Ilyen egy igazi sármos pasi” – ilyen, és ehhez hasonló megjegyzések árasztották el a közösségi oldalát. Néhány követőnek az is feltűnt, hogy az egyik fotón Fekete a szabadban látható, miközben lakhely-elhagyási tilalom alatt áll. Erről az énekes ügyvédjét kérdeztük, aki azt ugyan nem árulta el, hogy védence milyen rendszerességgel távozhat otthonából, azt azonban megerősítette, hogy Fekete Dávid néha elhagyhatja a lakását.

– A vádemelés után a perbíró dönt a bűnügyi felügyelettel kapcsolatban megállapított magatartási szabályok részleges feloldásáról. Ez általában a munkába járással, a személyes szükségletekkel vagy egészségügyi szükségletekkel van összefüggésben. Ha konkrét helyszínen való megjelenést engedélyez a bíróság, akkor az a főszabály, hogy az illetőnek mindig a legrövidebb úton kell közlekednie – tájékoztatta a Blikket dr. Kaposi Gergely, Fekete Dávid ügyvédje.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?