Celeb / Híresség

Ifjabb Schobert Norbi megtalálta a szerelmet: ez a gyönyörű lány lopta el a szívét

Megismerkedésükről és kapcsolatukról mesélt a sztárcsemete. Ifjabb Schobert Norbi sosem gondolta volna, hogy létezik ilyen lány.

 

 

 

Ifjabb Schobert Norbi megmutatta meseszép barátnőjét és biztosította az érdeklődőket arról, hogy együtt vannak és együtt is terveznek maradni. Bár a fiatal celeb elég sokat foglalkozik a közösségi médiával és rendszeresen posztol, mégsem szokta sokszor szóba hozni barátnőjét, aki egy csodaszép lány. Nemcsak, hogy rátalált Norbira a szerelem, egy olyan lánnyal jött össze, akivel igencsak sok ideje ismerik egymást.

Már régóta ismeri szerelmét

Norbi nem most ismerte meg jelenlegi párját, a gyönyörű lány már korábban is felkeltette a Farm Vip korábbi győztesének figyelmét. Ennek már öt éve, de Norbi bevallotta, hogy először kicsit besült nála a csajozási technikájával.

„Öt évvel ezelőtt ismertük meg egymást. Apának régen volt egy műsora, amit elmentem megnézni és a fellépők között táncolt ez a lány. Akkor még ő is nagyon fiatal volt, meg én is, de már akkor észrevettem. Az csak egy plusz visszacsatolás volt, hogy apa megemlítette nekem őt, hogy nagyon szép lány és odamehetnék megszólítani, megismerni őt. Ez járt nekem is a fejemben, de alig mertem odamenni hozzá. Viszont úgy voltam vele, ha most nem megyek oda, akkor soha többet nem fogom látni” – kezdte Norbi a Ripostnak, majd folytatva a történetet elmondta, hogy ezután közelebb lépett a lányhoz és bevetette fiatal énje udvarlási technikáját.

Egy nagyon béna szöveggel odamentem hozzá, hogy elvesztettem az Instagram fiókomat, nem-e adná kölcsön az övét? Tudom nem a legjobb szöveg, de tényleg nagyon fiatal voltam

 – mesélte nevetve a fiatal sportoló, aki végül megszerezte kiszemeltje nevét, de mégsem nyerte el ekkor még a szívét, hiszen közel öt évet kellett várnia a folytatáshoz.

Véletlen, vagy az élet akarta így?

Norbi szinte már teljesen elfelejtette a lányt, mikor is öt év után véletlenül újra találkoztak egy osztálykiránduláson. Bevallása szerint először fel se ismerte lányt, de utána nagyon meglepődött, hogy újra összesodorta őket az élet.

Gyakorlatilag ennyi idő után véletlenül egy osztálykiránduláson találkozunk. Ő soha nem járt osztálykirándulásokra, de erre ez egyre eljött, amit pont oda szerveztek, ahova mi is éppen akkor mentünk a mi osztályunkkal. Én nem ismertem fel őt, de a barátnői biztatására rám írt és el is kezdtünk beszélgetni” – elevenítette fel újra a második találkozást Norbi, aki azt vette észre ezután nem sokkal, hogy már hosszú órákat beszélgetnek naponta és minden korábbi lány eltűnt az életéből.

ifjabb Schobert Norbert

Versenytáncos múzsa

A két fiatal már 4 hónapja alkot egy párt, és ahogy kiderült végtelenül passzolnak egymáshoz. Norbi kedvese versenytáncos, így nemcsak személyiségükben tudtak nagyon kapcsolódni egymáshoz, hanem az életvitelükben is.

Legtöbbször, amikor találkozunk, akkor már mind a ketten pihenésre vágyunk, mert nagyon sokat dolgozunk mindketten a hétköznapokban, de számomra az nagyon meglepő volt, hogy létezik olyan lány, aki elfogadó tud lenni azzal kapcsolatban, hogy sokat készülök mostanság egy tévéműsorra, és elég keveset tudunk beszélni. Viszont amikor együtt vagyunk és nem pihenünk, akkor mindig programozni szoktunk. Egyáltalán nem vagyunk otthonülősek, mindenhova nagyon szívesen jön velem és mindenbe benne van. Ezt szeretem a legjobban benne ” – osztotta meg velünk Norbi, aki alig várja, hogy újra tudjon egy kis időt tölteni szerelmével a sűrű felkészülések közepette.

forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?