Celeb / Híresség

„Gabi, az nem baj, hogy nincs egyéniséged? Mindig csak majmoltad a pasijaid stílusát!” – itt a bizonyíték

Vélemény Tóth Gabiról a hazai botrány királynőről. Eleve nagyon visszás az, amikor valakinek annyira nincs meg az egyénisége, kvázi még személyisége sincs, hogy mindig az aktuális párja stílusát majmolja. Elég megnézni a redditen korábban elterjedt fotósorozatot Tóth Gabiról, ami jól összefoglalja, hogy mikor éppen hogyan idomult öltözködésben és stílusban, de még frizurában is az aktuális párjához.

 

 

 

Ha kellett, majdnem kopasz volt, vagy rapper, bő cuccokban, de ha épp az kívánta meg, akkor 80-as éveket idéző discó-örömlány „jelmez” volt rajta.

Sokat elárul valakiről, ha nincs egyénisége és elhiteti magával, hogy mindig aktuálisan azt szereti, azzal azonosul, amivel a párja.

Tóth Gabi az elmúlt években számtalan férfival alkotott egy párt:

Rasztovits Dávid, focistával, Markó Róbert, táncossal, Nagy Roland, dobossal, Fekete Balázs, dobossal,

Istenes Bence (róla tudjuk, hogy csak a szexre kellett neki Bence) műsorvezetővel, Trap Kapitány, énekessel, Papp Máté, táncossal, illetve Krausz Gábor, séffel.

A napokban a Reddit nevű közösségi oldalon látott napvilágot egy összeállítás arról, hogy az énekesnő minden egykori párjának a stílusával azonosulni tudott.

Méghozzá olyannyira, hogy sokszor még a külsejüket is leutánozta.

Egyesek szerint Tóth Gabi nem más, mint egy pszichopata kaméleon, aki mindig felveszi a párja, társa, aktuális projektje minden életérzését és stílusát.

Sokak szerint Tóth Gabi olyan, mint Julia Roberts az Oltári nőben, akit úgy “buktat le” Richard Gere, hogy nincs igazi személyisége, hogy rámutat, valójában gőze sincs, hogy szereti a tojást, mindig úgy eszi, ahogy az aktuális hapsija.

Na, ez Tóth Gabi.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?