Celeb / Híresség

„Házigazdaként olyan mértékű sértésben volt részem, ami miatt visszavonultam” – Megszólalt Polgár Árpád a Hal a tortán-botrányról

Egymást vádolja sértő hangnemmel a neves műgyűjtő és Gáspár Evelin.

 

 

 

Korábban mi is írtunk róla, hogy kisebb botrány miatt rövid időre félbeszakadt a Hal a tortán forgatása. A Polgár Tündéhez és férjéhez, Polgár Árpádhoz késve vendégségbe érkező Gáspár Evelin veszett össze a az ismert műgyűjtő házigazdával, miután kölcsönönösen tiszteletlenséggel vádolták meg egymást.

KAPCSOLÓDÓ: 

Csütörtök délután Polgár Árpád egy hosszú nyilatkozatot tett közzé, amely szerint lejárató kampány zajlik ellene.

„A műsor második felében azért nem szerepeltem, mert házigazdaként olyan mértékű sértésben volt részem, ami miatt visszavonultam. Nem vagyok hozzászokva, hogy egy vendég a »Mi a faszért kellett kétszer megállnunk? Miért nem voltatok készen?« mondattal érkezik, köszönés helyett. A csúszás oka nem az volt, hogy Tünde nem készült el, hanem ennek technikai okai voltak”

Mint írta, információik szerint technikai probléma állt fent, a műsorban látható boltban ugyanis előforgatás készült másnap reggelre, de a háziasszony, Gáspár Bea elkésett, mert állítólag elaludt.

„Sajnálom, ha Gáspár Evelinnek sértő volt a hanghordozásom, de nem vagyok hozzászokva, és azt gondolom, hogy nem is kell elviselnem, ha a saját házamban tiszteletlenül beszélnek velem. Számomra az Ő káromkodása felém kimerítette a tiszteletlenség fogalmát. Részemről semmilyen degradáló kifejezés nem hangzott el feléje, amennyiben valamit félreértelmezett, azért elnézést kérek” – tette hozzá.

Polgár azt is megírta, a továbbiakban nem kíván foglalkozni a történtekkel, a kialakult helyzetet pedig méltatlannak tartja.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?