Celeb / Híresség

Fecsó döbbenetes vallomása: „Még mindig szeretem Vivit”

Budapest — Hamarosan kimondják Vasvári Vivien (29) és Szegedi Fecsó (40) válását, s bár már tavaly nyár vége óta nem alkotnak egy párt, mert a kapcsolatuk zátonyra futott, a férfi meg mindig szereti a Feleségek luxuskivitelben sztárját. Szűkszavúan mesélt erről a Női titkok Várkonyi Andinál című műsorban, ám lapunknak elmondta, mit is érez gyermeke édesanyja iránt.

 

 

 

 
– Még mindig szeretem Vivit, és ezt, ha akarnám sem tudnám titkolni, hiszen látszik rajtam. A műsorban a hölgyvendégek is azonnal kiszúrták, hogy még a hangom is megváltozik, ha róla beszélek, de a barátaim is sokszor mondják, hogy elérzékenyülök, ha róla van szó – kezdte lapunknak Fecsó. – Az ilyen érzelmek nem múlnak el egyik pillanatról a másikra. Az a baj, hogy hiába szeretem még mindig, el kell fogadni, hogy a kapcsolatunk, az együttélés nem működött. Néha viccesen azt mondom, milyen jó lenne úgy együtt lenni vele, hogy nem kell együtt laknunk.

A válófélben lévő férfitől gyakran kérdezik barátai, hogy miért nem harcol Vivienért.

– Korábban mindent megtettünk azért, hogy megmentsük a házasságunkat, de ez sem volt elég. Nem biztos, hogy mindent jól csináltunk, de ez van. Látom, hogy most boldog Vivien, jól érzi magát, béke és harmónia van, ez pedig többet ér annál, mint hogy felbolygassuk ezt azzal, hogy megpróbálnám visszahódítani. Most úgy érzem, nem akarom visszacsinálni ezt az egészet, de hogy mit hoz az élet, sosem lehet tudni – mondta Fecsó.

 

 

 

A pár szakítása viharosra sikerült, a közösségi oldalaikon és a sajtóban üzengettek egymásnak. Vivien korábban az nyilatkozta lapunknak, hogy Fecsó nem fizet gyerektartást, mire a férfi dokumentumokkal bizonyította, hogy minden hónapban utal pénzt arra, hogy a kisfiuk, Edward semmiben ne szenvedjen hiányt. Úgy látszik, a heves indulatok csillapodnak, a két fél már vita nélkül kommunikál egymással, ráadásul Vivienre újra rátalált a szerelem, kedvesét, Zsigmondot pedig gyerekei is szeretik.

– Örülök, ha boldog, mert az azt is jelenti, hogy a közös fiunk is az. Az új lakásomban kint van a nászajándékba kapott kristálydísz, amibe a nevünk és az esküvőnk időpontja van belegravírozva, mert én meg nem állok készen arra, hogy túllépjek ezen, de ha ő igen, akkor sok boldogságot kívánok neki – tette hozzá Fecsó.

Kerestük Vivient is, ám nem kívánt nyilatkozni.

Elhúzódott az egyezkedés

A válási procedúrát Vivien indította tavaly télen, s mivel az anyagiakról már a házasságkötés előtt megegyeztek, így úgy tűnt, sima ügy lesz a különválás. Sokáig azonban nem tudtak megegyezni a gyerektartás összegéről, ám a megállapodás szerint Fecsó vett a fiának egy új építésű lakást, valamint havi 250 ezer forint gyerektartást fizet majd.

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?