Belföld, Egyéb

Édes hármas készülődik a ValóVilágban? „Ha hármasban kéne csinálnunk, benne lennél?” – videó

VV Barna még csak pár napja költözött be a ValóVilág villájába, de már több lánnyal is szorosabbra fűzte a kapcsolatát. Ez VV Pirost igencsak zavarni kezdte, így kérdőre vonta a fiút. Na, de hogy került szóba az édes hármas? Most kiderül!

 

 

 

ValóVilág idei szériájában már sok mindennek lehettek szemtanúi a nézők. Volt itt meztelenkedésveszekedéssírás és nevetés is. A játékosok nagy része elég karakán és szókimondó, így várhatóan nemegyszer fognak még összetűzésbe kerülni egymással. A csajozást, pasizást is mesterien űzik, VV Barna például egyszerre több lányt is az ujjai köré csavart. Legutóbb VV Pirossal gabalyodott össze, aki egyből szóvá tette, hogy nem tetszik neki a viselkedése.

„Nem szeretek a sorban nem tudom hányadik lenni… Ha mindig jön egy új csaj, és te lecseréled épp azt, aki van, az szerintem k*rva gáz és én ennek nem szeretnék a részese lenni!” – tisztázta le a fiúval, mire ő azt válaszolta, hogy csak élvezni szeretné a játékot. Később VV Reni is csatlakozott a beszélgetéshez, aki egy pikáns témával hozakodott elő:

Ha hármasban kéne csinálnunk, benne lennél?

– szegezte Pirosnak a kérdést, aki egyből rávágta, hogy nem. Maximum úgy menne bele, ha két férfivel kellene ágyba bújnia.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?