Celeb / Híresség

Schobert Lara eleinte tartott a riporteri munkától: „Soha nem akarom magamról elhinni, hogy valamit jól csinálok” – videó

Nem sok mindenkinek adatik meg, hogy 19 évesen a tévében dolgozhasson, de Schobert Lara azon szerencsések közé tartozik, akiknek ez sikerült. A fiatal lány eleinte félt a riporteri munkától, mert korábban nem szeretett műsorokban szerepelni, most viszont már legyőzte magában a gátlásait. Lara elmesélte, mi az, ami a legnagyobb kihívás számára, és mi az, ami a legnagyobb pozitívum.

 

 

 

Schobert Lara több mint egy hónapja adott hírt arról, hogy teljesen új területen próbálja ki magát: a TV2-nél dolgozik majd. A 19 éves lány a Sztárban Sztár leszek! online riportere lett, s emiatt nagyon izgatott volt. Egyeseket meglephetett a hír, hiszen Lara előtte nem igazán szerepelt a tévében, ráadásul – bevallása szerint – nem sokan ismerték a kommunikatívabb énjét.

Ám hiába tartott a feladattól, mégis elvállalta a munkát. Most pedig arról is beszámolt, milyen nehézségekkel, kihívásokkal nézett szembe az elején, illetve hogyan tudott felülkerekedni a félelmein.

„Rólam azt kell tudni, hogy én egy nagyon nyitott és amúgy kommunikatív ember vagyok, de mindig is voltak gátlásaim abban, hogy sok ember előtt beszéljek. Nem nagyon mertem, mert soha nem akarom magamról elhinni, hogy valamit jól csinálok. Igazából a beszéddel is ez volt, interjúk adásakor is megvoltak a félelmeim. Viszont amikor idekerültem, realizáltam, hogy itt mennyire családias a légkör, és a versenyzők is eszméletlen cukik” – vallotta be őszintén, majd kiemelte:

Igazából nekik köszönhetem – nyilván azért biztosan valamit én is jól csinálok –, hogy teljesen feloldották bennem ezeket a gátlásokat. Most már úgy ülök be a kamerák elé, hogy itthon vagyok, itthon érzem magam!– mesélte Nagy Rékának a TV2 stúdiójában, majd így folytatta:

Nem nagyon szerettem megmutatni magam műsorokban, viszont iszonyatosan jólesik a visszaigazolás – nem csak itt, a TV2-ben, hanem ha bárhová elmegyek –, mindenkitől azt kapom, hogy ‘mennyire hihetetlenül jó vagy!’– mesélte Lara, aki megemlítette, nagyon örül annak, hogy vannak olyan nézők, akik csak miatta nézik meg az interjúit.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?