Celeb / Híresség, Sport

Óriási fordulat! Istenes Bence és Rácz Jenő kibékültek a botrányos meccs után: „Bocsánatot kértünk egymástól, részünkről ez a téma le van zárva!” – közös fotó

Istenes Bence az eddigi negatív megszólalások után egy pozitív beszámolóval érkezett: Rácz Jenővel elásták a csatabárdot és kibékültek.

 

 

 

A múlt hét vasárnapi Rácz-Istenes bokszmeccsen csak úgy forrtak az indulatok, amelyek azóta sem látszódtak csillapodni, ugyanis hiába kapott össze a két tévés, Jenő nem fogadta el Bence bocsánatkérését. Mindennek az előzménye, hogy Bence megosztott olyan rasszista kommenteket is a közösségi oldalán, amiket a rajongói Jenőről írtak. Később a műsorvezető elnézést kért a hibájáért a nyilvánosság előtt, valamint Jenőnek is üzent, ám az nem válaszolt neki. Bence azt állította, nem olvasta el figyelmesen a kommenteket, és vállalta a felelősséget a hibájáért. Az egykor jó kapcsolatot ápoló édesapák közt kitört a háború mind a ringben, mind az interneten és egymást követték a sárdobálások.

Az eseményeket már alig tudták követni a rajongók, illetve a két főszereplő párjai is. Csobot Adél a kedvese vesztes futama után úgy érezte, nincs igazság, és nem így kellett volna történnie a dolgoknak. Rácz Jenő felesége is megszólalt, aki elmondta, nagyon rosszul érinti az, ha bántja valaki a szerelmét és megvadult oroszlánként intézne el mindenkit, aki a szájára veszi a séf nevét.

Most azonban minden eddig történt csata és balhé után a két tévés – hiába állították, hogy nem beszélnek többé egymással – újra találkozott, és nagyon úgy néz ki, hogy rendezni is tudták a viszonyukat. Istenes Bence a legfrissebb Instagram-posztjában írta le, hogyan zajlott a békülésük.

„Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit esetlegesen bármivel megbántottam az elmúlt hónapokban! Szórakoztatni szerettem volna és minél népszerűbbé tenni ezt a sportot újra hazánkban, de olyan szinten szenvedélyemmé vált a boksz és bestenkelt, hogy hoztam rossz döntéseket. Most, hogy eltelt pár nap a meccs óta és tiszta fejjel, kívülről látom magam, tudom, hogy nekem is nagy felelősségem van abban, hogy idáig jutott ez a sztori és ezt őszintén sajnálom” – kezdte a műsorvezető, majd így folytatta:

„Hála istennek Jenő is úgy gondolta, hogy ezt személyesen kell megbeszélnünk, mert ennek a felhajtásnak már semmi köze a bokszhoz, pedig mindketten tiszteljük ezt a sportot. Átbeszéltük, hol csúsztak el a dolgok, bocsánatot kértünk egymástól, részünkről ez a téma le van zárva! Remélem, lesz még alkalom egy visszavágóra, ami tényleg csak a bokszról szól. Legyen ez példa mindenkinek, hogy a legnagyobb vitákból is van kiút, mindent meg lehet beszélni! Liebe, Love, Peace!”


Jenő egy hasonlóan kedves poszttal jelentkezett, melyen éppen kezet fognak Bencével:

„Sokan nem tudjátok, de 3 nappal a meccsünk után meghoztam egy döntést… Volt bennem egy belső hang és a szívemre hallgattam! Írtam a Bencének egy sms-t, hogy tudom, hogy kemény időszakon vagyunk túl, viszont emberek vagyunk és ha tudunk egymásnak tiszteletet megadva beszélni, akkor szívesen felhívom! Szerencsére ez a belső hang a Bencében is megszólalt, és ahogy láthatjátok a képen, összehoztunk egy személyes találkozót, hogy megbeszéljük a nézeteltéréseket és a vitákat! Örömmel tudatom a szurkolóinkkal, hogy sikerült mindent megbeszélni, bocsánatot is kértünk egymástól az esetlegesen okozott negatív dolgok miatt. Innentől kezdve, nem ellenségek, hanem ellenfelek lettünk!” – olvasható a bejegyzésben.

„Köszönöm, hogy méltó ellenfelek lehettünk egymásnak, innentől kezdve minden más médiatörténelem marad… Kérjük a mélyen tisztelt sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben, hogy a továbbiakban nem kívánunk a nyilatkozni a témában. Közeledik a szeretet ünnepe, szeressétek egymást!” – fűzte hozzá.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?