Celeb / Híresség

MC Hawer szerint nem csípik Baracskán Lagzi Lajcsit: „Jól ismerem őt, biztosan fenn hordja az orrát odabent is”

MC Hawer és Tekknő duója nemrég Baracskán lépett fel, a településen, ahol Lagzi Lajcsi tölti a börtönbüntetését: a mulatós sztár ugyan nem látogatta meg a trombitást, ám a helyi börtönőröknél érdeklődött utána.

 

 

 

Nemrég volt egy születésnapi fellépésünk Baracskán, a büntetés-végrehajtási intézetben. A közönség nagy részét börtönőrök tették ki, és nem tudom, csak nagyzoltak-e, de elmesélték, nem igazán csípik Lajcsit, ami nem meglepő. Jól ismerem őt, biztosan fenn hordja az orrát odabent is. Maradjunk annyiban, hogy Lajcsi egy milliárdos üzletember, aki zenél is

– nyilatkozta a Star magazinnak MC Hawer, amit a Ripost szúrt ki.

Az elmondottak alapján úgy gondolom, nincs jó élete. Biztos vagyok benne, hogy megviseli a helyzet. Ráadásul megbélyegezték egy életre, ami hatással lehet a jövőjére is. Én sajnos tudom, milyen ember Galambos Lajos, ennek ellenére sem kívánnék neki rosszat. Remélem, megtalálja a helyét odabenn, és becsülettel viseli a rá kiszabott büntetést

– fogalmazott a mulatós sztár.

„Távol álljon tőlem, hogy ócsároljam őt”

Galambos Lajos és MC Hawer között tavaly nyáron komoly feszültség robbant, mivel Lajcsi azt állította, hogy Hawer ellopta a dalát, ezzel pedig több 10 millióval rövidítette meg. MC Hawer szerint ezt a nézeteltérést ugyan azóta sikerült megoldaniuk, ám továbbra sem beszélnek egymással, és szerinte Lajcsi másképp látja a dolgokat:

– Ez már akkor megtörténhetett, amikor belénk kötött a „Mikor a vodka a fejembe száll” című dal kapcsán: azt állította, megrövidítettük őt. Bár az a helyzet tisztázódott, az Artisjus kimondta, nem áll fenn a dal lopásának vétsége, mégsem tudtuk Lajcsival rendezni a konfliktust. Kiírtam a közösségi oldalamra, hogy nincs bennem harag, erre ő semmit nem reagált. Távol álljon tőlem, hogy ócsároljam őt. A múltkor is kiraktam valami vele kapcsolatosat, az öccse, Pisti megkért, vegyem le. Mivel tisztelem és szeretem őt, eleget tettem a kérésének. Pisti volt az első lemezkiadónk. Nagyon jólelkű, tiszta ember, róla csak jót lehet mondani  mondta MC Hawer, aki azt is hozzátette, hogyha esetleg Lajcsi felkérné őt egy börtönkoncertre, akkor nem mondana nemet, amennyiben kifizeti neki a gázsit.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?