Celeb / Híresség

Micsoda? Herceg Erika nem viselt bugyit az X-Faktor élő műsorában? Itt a válasz! – videó

Herceg Erika hihetetlenül dögös ruhakölteményben jelent meg az X-Faktor első élő show-ján. Minden néző szája tátva maradt, amikor meglátták, hogy alul szinte semmi nem takarja. Többekben felmerülhetett a kérdés: vajon viselt-e bugyit? Az énekesnő most megadta a választ.

 

 

 

Herceg Erika 34 évesen is elképesztő formában van. A kárpátaljai származású énekesnőről nemrég kikerültek nagyon erotikus és dögös fotók, amelyeken alig takarta valami a testét. Sőt, az előadó korábban a Playboy magazinban is szerepelt: állítása szerint ez segített neki abban, hogy még inkább beinduljon a karrierje.

KAPCSOLÓDÓ:

Erika az X-Faktor első élő show-ján is megnyerő külsőt villantott. Pink ruhája viszont nem sokat bízott a képzeletre. Annyira szellősen állt rajta, hogy kis híján a nemi szerve is kilátszott, ezért Kamarás Norbi a szünetben meg is érdeklődte tőle, van-e rajta bugyi.

„Nincs is rajtad bugyi?” – szegezte neki a kérdést, mire Erika meglepődött.

Hollywoodi bugyi van rajtam, gyerekek. Hol szabad kimenni a színpadra bugyi nélkül? Azért ennyire extrém nem vagyok, le van ragasztva minden, ahogy kell. Még ha ki is bújik, akkor sem látszik semmi – árulta el.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?