Celeb / Híresség

Fásy Zsüli kis feketében pózolt a filmbemutatón: 43 kilós fogyása után ennyire karcsú

Fásy Zsüli édesapjával, Fásy Ádámmal együtt sétált végig a John Wick: 4. felvonás című film díszbemutatóján a vörös szőnyegen.

 

 

 

2023-ban Keanu Reeves negyedszer tért vissza John Wick bőrébe bújva a mozivászonra: március 21-én az Aréna Cinemában tartották hazánkban a John Wick: 4. felvonás filmpremierjét, amelyre jó néhány magyar sztár volt kíváncsi.

Köztük Fásy Zsüliett is, aki az Instagramon elárulta, a bérgyilkosról szóló akció-thriller filmsorozat a kedvencei közé tartozik.

Fásy Zsüli kis feketében

Irtó csinos szettben lépett a bemutató vörös szőnyegére, egy kis feketére esett a választása. A darab derékban húzott fazonja kihangsúlyozta, hogy 43 kilós fogyása után milyen karcsú lett az alakja.

zsüli
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Szettjében több stílus keveredett: maga a ruha áttetsző ujjaival és fodros szoknyájával romantikus hangulatot keltett, míg a menő narancssárga napszemüveg és a lapos talpú, fűzős tornacipő lazává és lezserré tették az összhatást.

fásy
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Egyedül és édesapjával közösen is készültek róla képek. Szintén az Instán sztori formájában tett megjegyzést arról, milyen különös, hogy az életben miként változnak a dolgok: annak idején mindig apukája vitte moziba, de mára fordult a kocka, ezúttal ő hozta el Fásy Ádámot, hogy együtt nézzék meg kedvenc filmje legújabb részét.

forrás: femina.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?