Celeb / Híresség

Schobert Lara elköltözik otthonról

Schobert Lara hamarosan már 20 éves lesz, így egyre inkább szeretne a saját lábára állni. A tervei közt van, hogy elköltözik otthonról, mivel kipróbálná, miként boldogul egyedül.

 

 

 

Lara szerint nem lesz teljesen új számára ez a dolog, hiszen korábban már élt külön, amikor az akkori párjával Hollandiába költöztek.

„Az akkori párommal mentem, a szüleim elengedtek, és mindenben támogattak. Mély víz volt a javából, megvolt az alapozás. Annyiban lesz még más, hogy a korábbialk alommal nem a saját álmaimat követtem, viszont ősztől a vágyaimat valósítom meg, a saját karrieremet építem. A családi kapocs, már csak a távolság miatt is, most sokkal szorosabb marad” – árulta el Lara.

Rubint Réka szerint fontos, hogy mind a szülők, mind a gyerek megtanulják az elengedést.

„Szerintem az a legfontosabb, hogy a gyerekem érezze, hogy a szobája ajtaja mindig nyitva áll, a családi fészek örökre megmarad biztos háttérként. A gyerekszoba ilyenkor érintetlen marad, visszavárja a lakóját, és remélem, nemsokára már az unokáim töltik be a zsivajgásukkal ezeket a tereket. Az élet rendje az, hogy a sasfészek szélére kiállva, megtanuljanak önállóan repülni a nagyra nőtt fiókák” – mondta a büszke anyuka a Hot! Magazinnak.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?