Celeb / Híresség, Érdekes

Jean-Claude Van Damme és Steven Seagal egymásnak esett Sylvester Stallone partiján

Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme és Steven Seagal – pár név a ’80-as és ’90-es évek legnépszerűbb akciósztárjai közül. Az általuk promotált filmek rendre kasszasikerek lettek, és videókazettáikat is úgy kapkodták el a boltok polcairól, mint a cukrot. Bár mindannyiuknak megvolt a saját rajongótábora, mivel ugyanazt a karaktert képviselték a vásznon, óhatatlanul felütötte a fejét a rivalizálás köztük. A világsajtónak éveken át volt az egyik kedvenc témája Stallone és Schwarzenegger kakaskodása, ám az ő viszályuk labdába sem rúghatott Jean-Claude Van Damme és Steven Seagal ölre menő gyűlölködése mellett.

 

 

 

Jean-Claude Van Damme és Steven Seagal egymásnak esett Sylvester Stallone partiján

A legnagyobb összetűzésükre Sylvester Stallone partiján kerítettek sort. A bulin nem sok híja volt, hogy komoly károkat tegyenek egymásban, és bár Van Damme nyitott lett volna egy vérre menő bunyóra, ellenfele inkább kihátrált, és nemes egyszerűséggel meglógott a kihívás elől.

“Nem volt végül harc, csak egy kis lökdösődés. Igazából nem akartam volna tönkretenni azt a gyönyörű házat, olyan szépen rendezték be. Persze, dühös voltam rá, ki akartam hívni a kertbe, de hiába vártam rá több mint két órát, nem jött.”

– ecsetelte Jean-Claude Van Damme a French magazinnak. Bár a két filmcsillag sosem ásta el a csatabárdot, ma már a konfrontálódás helyett inkább kerülik egymást. Ha egyikük valahol kiszúrja a másikat, rögtön az ellenkező irányba fordul.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?