Celeb / Híresség

Egy éve nem tudja eladni Emilio a 110 millió forintos luxusházát

Tavaly október óta árulja otthonát Emilio és Tina. A gyáli házra eddig nem volt komoly jelentkező. Olyan is előfordult, hogy valaki kocsikkal vagy ékszerrel akart fizetni.

 

 

 

Nehezen tudja eladni az énekes és párja a gyáli ingatlanukat, pedig elmondásuk szerint a 120 négyzetméteres újépítésű ingatlan megéri az árát. Sőt, az ingatlanpiacon történő áremelkedések miatt még azon is elgondolkodtak, hogy megemelik a vételárat.

„A mi házunk pedig minőségi alapanyagokból épült, magunknak csináltuk, ezért sok mindenből dupla mennyiséget raktunk fel. Aki megveszi, nagyon jól jár vele, mert ebben a házban szívünk-lelkünk benne van. Ezért sem adom oda bárkinek.”

– nyilatkozta Emilio a Blikknek, aki azt is elárulta, hogy voltak már ajánlatok a házra, de azok komolytalanok voltak.

Folyamatosan vannak érdeklődök, sokan meg is szeretnék venni, de nem tudják vagy nem akarják kifizetni azt a pénzt, amit kérünk érte. Próbáltak alkudni velünk, és volt, aki kocsikkal vagy ékszerrel akarta rendezni az összeg egy részét, de ilyenekbe nem akarunk belemenni. Csak annak adjuk oda, aki teljes egészében ki tudja fizetni a meghirdetett összeget.

A zenész elmondta, hogy a ház berendezése hűen tükrözi az ő ízlésünket, modern, extravagáns, mégis elegáns, a mediterrán stílust képvisel. Az állapota is kifogástalan, hiszen Tinával minden évben egy kisebb vagyont költenek arra, hogy csinosítgassák vagy változtassunk rajta valamit.

„Nézelődünk már, de addig semmibe nem szeretnék belekezdeni, amíg a mostanin nem sikerült túladnunk. Telek vásárlásban és komplett ház vételén is gondolkodunk. Ami fontos, hogy nagy és tágas legyen, mert a mostanit is néhány év után kinőttük.”

– árulta el az énekes, aki hozzátette, hogy nagyon szeretnek Gyálon lakni, de nem ragaszkodó típusúak, ezért más Budapest melletti településeken is keresnek ingatlant.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?