Celeb / Híresség

Kamerák előtt pánikolt be és lett rosszul a TV2 sztárja: „Azt éreztem, hogy meg fogok halni…” – videó

PSG Ogli nem bírt uralkodni a félelmén és kamerák előtt lett rosszul a Kőgazdag fiatalokban a magasság miatt.

 

 

 

A Kőgazdag fiatalok PSG Oglija összeveszett a barátnőjével, Vikivel, mivel magára hagyta őt egy balatoni fesztiválon egy órára, ráadásul még a telefont sem vette fel neki. A lány ezért keményen számonkérte Olivért, aki erre üvöltözve szakított vele. A szerdai adásban viszont eldöntötte, visszahódítja a kedvesét, és megadta a módját annak, hogy elnézést kérjen tőle: egy nagy csokor rózsával, a korábban visszaadott ötmilliós kutyával és egy hőlégballonozással lepte meg.

Arra azonban nem gondolt az izomceleb, hogy nem fogja biztonságban érezni magát a levegőben. Amint felszálltak, Olivér nagyon berezelt, ugyanis a szél mozgatta a hőlégballont, és úgy érezte, le fog esni. Pánikolni kezdett, és szinte ráolvadt a korlátra, annyira kapaszkodott, de még Vikit is megragadta, hogy meg tudjon nyugodni, azonban nem lett jobban.

Rosszabb, mint egy légörvény a repülőgépen. Azt éreztem, hogy ki fogok esni a ballonból és meg fogok halni. Amikor egyszer csak jobbra húzott a szél, majd vissza lendületből, izomból balra, én úgy féltem, hogy a Vikinek a nyakát majdnem eltörtem kapaszkodás közben

– mesélte halálközeli élményéről a TikTok-sztár.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?