Celeb / Híresség

Gáspár Evelin: „A tévénézők rosszul lesznek tőlünk, mert mi, Gáspárok ki fogunk folyni a tévéből”

Szerinte nem ők tehetnek arról, hogy rájuk kíváncsiak az emberek.

 

 

 

Gáspár Evelin és barátja, Varga Attila a TV2 új vetélkedőjében, a Párharcban fognak versenybe szállni október 17-től. A műsorban párok mérik össze erejüket majd 10 millió forintért. Ezzel egy időben Gáspár Győző és Bea is szerepelnek majd a csatornán – Evelin erről is mesélt a Borsnak adott interjújában.

„Én nem játszom meg magam, próbálom azt adni a kamerák előtt, amilyen valóban vagyok. Valakinek tetszik, valakinek nem, sajnos én ilyen vagyok. Nem fogok kamerák előtt cukiskodni, mert ez a játék. Mindenkinek vonzó a 10 millió forint, mindenki ezért ment oda. Valamilyen szinten nyilván szövetkezni kell, jópofizni, de hogy csak erről szóljon és a valós gondolatodat nem mondod el, nem egy jó játéktechnika, mert így elveszik önmagad”

– mondta a lapnak Evelin.

Győző és Bea az Ázsia Expresszben fognak feltűnni, míg Evelin húga, Virág ősszel szerepelt a Troll a konyhában című TV2-es műsorban.

„A tévénézők rosszul lesznek tőlünk, mert mi, Gáspárok ki fogunk folyni a tévéből. Először megnézik anyáékat az Ázsia Expresszben, utána pedig minket. Várom a reakciókat, hogy már csak ezek kellettek ide, mert nyilván ezeket fogják majd mondani a nézők. Szerintem az mindent elmond, hogy apám már több, mint húsz éve van porondon és még mindig főműsoridőben szerepel és mi is, a melléktermékek. Ez jelent valamit. Ránk kíváncsiak, minket néznek, én erről már nem tehetek”

– mesélte Evelin.
forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?