Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Berki Krisztián Drámája – a sors elvette tőle a harmadik gyermeket

Sírba viszi élete nagy álmát.

 

 

Az egész országot megrázta a múlt pénteki tragédia: 41 éves korában hirtelen elhunyt Berki Krisztián. A televíziós imádta két kislányát, és egészen élete végéig abban reménykedett, hogy a sors egyszer egy kisfiúval is megajándékozza. Ez már nem adatott meg neki, a sírva vitte ezt a vágyát.

Krisztián még egy éve, második gyermeke, Emma Katerina születése előtt arról álmodozott, hogy a sors megajándékozza őt egy kisfiúval is.

– A megismerkedésünk után Mazsi nagyon szeretett volna gyereket, én kivártam egészen eddig a pillanatig. Megmondtam neki, hogy én még három gyereket szeretnék tőle, de most az elmúlt időszak hormonváltozásai miatt ezt újra kell gondolnom. Ugyanis egy nap négyszer válunk, és hatszor békülünk ki. Lehet, hogy Natikával együtt szeretnék majd három gyereket.

Most jöhet az első szerelemgyerekünk, utána pedig egy királyfi, egy trónörökös

– idézte a sorry! magazin tavaly a Borsnak adott interjújából Berki Krisztiánt, Végül a sírba kell vinnie a családbővítéssel kapcsolatos vágyát.

Összetart a család

A fájdalmas tragédia korábbi nézeteltérésük ellenére összehozta Hódi Pamelát és Berki Mazsit. Már a tragédia helyszíne előtt sírva borultak egymás nyakába, sőt a sorry! informátora szerint Mazsi azóta Pameláék otthonában is többször megfordult.

– A tragédia másnapján, szombat késő délután láttam Mazsit Pameláék maglódi ottona előtt, és úgy hallottam, vasárnap is meglátogatta őket. Jó látni, hogy a korábbi nézeteltértéseik ellenére egymást támogatva próbálják feldolgozni a tragédiát. Natika nagyon szereti Mazsit és a kistestvérét, Emmát. Már most látszik, hogy Krisztián halála után is biztosan tartják majd a kapcsolatot – nyilatkozta a lapnak egy helybéli lakos.

forrás: blikkruzs.blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?