Celeb / Híresség, Egészségügyi ötletek, Életmód, Érdekes

Vodka és Meki: így tartja magát fiatalon a 74 éves divattervező

Az elsősorban esküvői ruháiról ismert 74 éves divattervező szavai hallatán szinte biztos, hogy a szívükhöz kaptak a kardiológusok és a táplálkozási tanácsadók. Vera Wang ugyanis egy interjúban elárulta, hogy mivel tartja magát ennyire fitten és fiatalon.

 

 

 

Sokan azt hinnék, hogy a címben említett vodkát és McDonald’s-os kaját csak viccnek szánta Vera Wang annak kapcsán, amikor a Page Six arról faggatta, mi fiatalságának a titka. A kérdés teljesen jogos, hiszen a 74 éves amerikai divattervező akár 20 évet is letagadhatna a korából.

Így tartja fitten magát Vera Wang /Fotó: Northfoto

 Nagyjából két héten keresztül midig a Mekiből rendelem az ételem, aztán igyekszem valami másra lecserélni. Imádom a vaníliával töltött cukormázas fánkot is, de nem mondok nemet az édességekre sem – mondta a lapnak Wang, aki a vodkából készült koktélokra sem mond nemet.

Szóval, aki arra gondolt, hogy a titok a salátában, a natúr csirkemellben, vagy valamilyen extrán tiszta gleccservízben keresendő, az bizony tévedett. A dizájner azért azt is világossá tette, hogy a munkája és a gyerekei mellett fittségének valódi kulcsa a rendszeres testmozgás, az elegendő és megfelelő minőségű pihenés sok-sok közvetlen napfénnyel kiegészítve.

forrás: mindmegette.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?