Celeb / Híresség

Kiderült: Krausz Gábor is félrelépett, nem csak Tóth Gabi hibázott

Eddig Tóth Gabi félrelépéséről volt hangos a sajtó, a szerelem úgy elragadta a színésznőt, hogy nem kímélt sem férjet sem családot, a sztárpár külön folytatja. Krausz Gábor azonban könyvében vallott: ő is hibázott korábban.

 

 

 

Tóth Gabi és Krausz Gábor különválása július közepe óriási lázban tartja a magyarokat, mi magunk is rengeteg cikket szenteltünk a sztárpár különválásának. Gyorsan kiderült azonban, hogy nem egyszerű elhidegülésről van szó, Gabi egyszerűen szerelembe esett a Fricska táncegyüttes egyik frontemberével, Papp Máté Bence. Az eset azért is rázta meg a rajongókat, mert a pár korábban számos alkalommal fejezte ki háláját, amiért megtalálták egymást, és Hannaróza nevű kislányukkal igazi családot alkothattak.

Összeszorul az ember szíve, ha kézbe veszi a sztárséf korábbi könyvét, ami nem egyszerű receptkönyv. A Családom és egyéb receptfajták – szerintünk roppant szellemes – című könyvében Krausz Gábor egy külön fejezetet szán Tóth Gabival közös életüknek, ami mint kiderül, nagyon nehezen kezdődött. Krausz tudta, hogy hírességnek udvarolni mást jelent, ezért mindent megtett annak érdekében, hogy első randevújukat elrejtse a kíváncsi tekintetek elől. Kicsit irónikus, hiszen Krausz saját elmondása szerint nem szereti a felhajtást, ám az elmúlt hónapokban alaposan a figyelem középpontjába került – ha akarta, ha nem.

Mindenesetre az első randevú jól sikerült, a pár hamarosan össze is bútorozott. Krausz Gábor igyekezett felelősségteljesen felnőni szíve választottjához, és totális őszinteséget gyakorolni: drogfüggőségéről is beszélt a fiatal popdívának. Gabi megértően viszonyult ehhez a súlyos betegséghez (hiszen a függőség betegség), és közösen túljutottak rajta. Ekkor jött a fekete leves:

KRAUSZ GÁBOR HAZUDOTT SZERELMÉNEK.

Az első évfordulójuk előtt bukott le, mikor kiderült, esténként nem a munkája húzódik el rendszeresen, hanem pókerezni jár. A drogfüggőséget újabb függőségre cserélte: szerencsejátékra. Gabi rájött a turpisságra, és szakítottak, Gábor pedig egyedül maradt a maró bűntudatával, szégyenérzetével.

DE TÓTH GABI SZERETETE ERŐSEBBNEK BIZONYULT!

Krausz Gábor kapott egy második esélyt, és ezt meg is ragadta, nem volt több félrelépése, kilépett a hazugságok sötét útvesztőjéből, éa elkezdett terápiára járni, ahol, rengeteg kibeszéletlen fájdalma felszínre jött, amiket édesanyja halála után nem tudott megélni, kiadni magából. Erről részletesebben is ír a Családom és egyéb receptfajták oldalain, érdemes beszerezni, hiszen a receptek mellett egy érdekes életút is felsejlik előttünk a sorok között. Az élet azonban nem áll meg, egyik kihívás követi a másikat: Gábornak most egy újabb szerettét kell elgyászolnia, aki bár továbbra is az élete része marad, a korábban kötött szövetség sajnos felbomlott. 

A család azonban, amit hárman alkotnak kislányukkal, örökre velük marad. De ahogy mondani szokták: az életben minden értünk van, az is ami jó és az is ami rossz. Drukkolunk nem csak Gáboréknak, hanem minden hasonló cipőben járó családnak, hogy gyógyítsák be sebeiket, foglalkozzanak a lelkükkel, éljék meg az érzéseiket, és adjanak minél több szeretetet ennek a nehéz sorsú országnak.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?