Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Halálfélelme volt, olyan súlyos állapotba került a koronavírustól egy magyar focista

Előtte nem vette túl komolyan a koronavírust, és sportolóként nem gondolta, hogy elkaphatja.

 

 

 

 


Addig nem vette túl komolyan a koronavírust a focista, amíg meg nem fertőződött vele, ráadásul olyan beteg lett tőle, hogy olykor azt hitte, meg fog halni.

Bankos Barnabás a Facebookon dokumentálta betegsége történetét, most pedig az RTL Híradónak nyilatkozott arról, hogyan élte meg azt. Tíz nappal ezelőtt mentőt kellett hívnia, annyira rosszul lett. Már otthonában letesztelték koronavírusra, állítása szerint már 20 másodperc után megjött a pozitív eredmény. Budapestre vitték volna, de mivel nem volt szabad ágy a fővárosi kórházakban, Kistarcsára került.

Több mint egy hétig volt kórházban súlyos tünetekkel. Tüdőgyulladással, vesefájdalommal, légszomjjal küzdött, de volt, amikor annyira rosszul érezte magát, hogy azt hitte, nem éri meg a másnapot.

„Az első napom nagyon rossz volt, nagyon rosszul éreztem magam. Egyszerűen nem tudtam, hogy ez ilyen. A bőrömön át, a csont, minden…egyszer a lábujjamban éreztem a fájdalmat, egyszer a fejem tetején. Olyan, mintha mindenhol a szervezetben, minden porcikában menne ez a vírus” – mondta a férfi.

A ma már csak az öregfiú bajnokságban játszó focista nem gondolta volna, hogy ő is elkapja a koronavírust, azt meg pláne nem, hogy ilyen súlyos lefolyású lesz nála a betegség. Elmondta, hogy a rosszulléte előtt pár nappal még simán végigjátszott egy focimeccset, aztán amikor jelentkeztek nála a tünetek, úgy érezte magát, mintha egyik pillanatról a másikra belebújt volna az ördög.

Arról is beszélt, hogy bár a mentősök és a kórházi dolgozók is nagyon segítőkészek voltak, és jól végezték a munkájukat, ő is látta, hogy kevesen vannak és nagyon leterheltek.

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?