Celeb / Híresség

Tóth Andi ismét melltartóra vetkőzött és megint mindenki őt akarja – videó

Tóth Andi ismét ledobta a textilt és melltartóban feszített az Instagram-oldalán. Ezúttal azonban valami szokatlan is feltűnhetett a követőinek, hiszen az eddigi göndör, vagy hullámos fizura helyett egyenes hajjal pózolt. Ön szerint melyik áll jobban neki?

 

 

 

Tóth Anditól nem újdonság, hogy merész öltözékbe bújik, vagy nem túl sok ruhadarab takarja a testét, sőt, olyan is előfordult már, hogy kilátszódott a bugyija a koncertjén. Az énekesnő sokáig nem volt túl jó passzban, azonban az utóbbi időben újra rátalált a szerelem Marics Peti személyében, aki az énekesnő állítása szerint Johnny Deppre hasonlít.

A sztárpár között eddig úgy tűnik, hogy megvan az összhang, a közösségi oldalaikon már rendszeresen kommentelnek is egymás képei alá. Az előadó nagyon odavan az énekesnőért, nem is csoda, hiszen Andi az utóbbi években elképesztően csinos lett.

Legtöbbször göndör vagy hullámos hajjal lehet látni őt, most azonban beújított és egyenes hajjal jelentkezett be a követőihez a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában. Az énekesnő most sem sokat bízott a képzeletre, ugyanis melegítőnadrágban és egy szál melltartóban pózolt, majd megjegyezte: szereti ezt a frizurát.

Ön szerint melyik hajjal néz ki jobban Andi?

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?