Celeb / Híresség

Özönlenek a gratulációk: Gáspár Evelin igazi örömhírt jelentett be, ma ünnepel a család -fotó

Hatalmas az öröm a Gáspár-család háza táján! Gáspár Bea és Evelin két éve izzasztó munkával küzdöttek érte, hogy elsajátítsák a cukrászat csínját-bínját. Evelin a közösségi oldalán jelentette be az örömhírt, hogy édesanyjával ők is cukrászok lettek.

 

 

– Hivatalosan is cukrászok lettünk. Két éves ingyenes felnőttképzésben szereztünk jeles cukrász szakvizsgát. Nagyon szépen köszönjük ezt a két évet, szaktudást a salgótarjáni Keri szakközépiskola oktatóinak – írta Evelin örömittasan vasárnap délutáni Instagram-posztjában, ahol a szakvizsgára elkészített, meglehetősen látványos finomságokat is megmutatta.

A pillanatot egy közös fotóval is megörökítették, ahogy mindketten maguk előtt tartják a cukrász bizonyítványukat. A családnak azóta többen is gratuláltak, és szinte borítékolható, hogy a mai napot az ünneplésnek szánják Gáspárék.

Ahogy a Blikk is megírta, Evelin és Bea két éve árulták el, hogy ingyenes szakképzésre iratkoztak be, hogy cukrászok lehessenek. A salgótarjáni Kereskedelmi Szakközépbe iratkoztak be, és igazi anya-lánya programként tekintettek rá.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?