Celeb / Híresség

Gáspár Evelin nagyon lefogyott: már a kulcscsontja is kilátszik – fotó

Gáspár Evelin úgy néz ki, akár egy modell, pedig régen ő is küszködött a plusz kilókkal. Pár éve azonban kemény munkával sikerült megszabadulnia a feleslegtől, mostanra pedig igazi bombázó lett és egyre vékonyabb a testalkata. Legújabb videóján már kulcscsontja is igencsak kilátszik a ruhájából.

 

 

 

Az a mondás járja, hogy ha szerelmes valaki, akkor könnyebben elhízik, mert a boldogságtól többet is eszik. Ez azonban pont fordítva van Gáspár Evelinnél, aki teljes átalakuláson ment keresztül az elmúlt időszakban. Szerelmével, Attilával már egy éve alkotnak egy párt, sőt, össze is költöztek, a felhőtlen boldogság pedig nagyon jól áll Gáspár Győző és Bea idősebbik lányának. A 28 éves Evelin régebben túlsúllyal küzdött, de azóta életmódot váltott, így már sokkal magabiztosabbnak érzi magát a bőrben.

Evelin mostanában nem egyszer büszkélkedett el csinos alakjával a közösségi oldalain, és ezúttal sem tett másképp. Ismét szülinapot ünnepeltek, melyhez egy fekete, testhez simuló ruhát választott, haját hátra fésülte, ezzel olyan hatást elérve, mintha most szállt volna ki a vízből és még nedves maradt volna. Egy valami azonban szembetűnő lehet a rajongóinak: korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijába feltöltött videóján látszik, hogy egyre vékonyabb, sőt, még a kulcscsontja is kiáll. Nem lenne meglepő, ha a követői elkezdenének kérdezősködni Evelinnél, hogy mennyit tervez még fogyni.

 

forrás: blikk.hu

 




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?