Celeb / Híresség

Kiderült, mikor lesz Gáspár Zsolti esküvője: ezt tervezi a nagy napra

Hosszú ideje készül a lakodalmára Gáspár Zsolti, aki korábban már többször is mesélt az esküvői terveiről, ám a ceremóniára mindeddig nem került sor. Ám a Farm VIP gazdája most leszögezte, vége a halogatásnak, újra oltár elé vezeti a párját.

 

 

 

– Már javában készülünk az esküvőre, ruhapróbákra járunk, illetve a menü összeállításán dolgozunk. Június első hétvégéjén tartjuk az ünnepséget. Persze, még egyeztetünk a meteorológusokkal, hogy biztosan jó idő legyen a lagzi napján. Már küldtünk nekik e-mailt, de a válasz még nem érkezett meg – mesélte Zsolti a Blikknek.

A műsorvezető és párja a terveik szerint világraszóló ünnepséget tartanak, amelyről nem mindennapi részleteket is megosztottak lapunkkal.

– Mindenki a tanyán alszik majd, ott, ahol az állatok. Persze, szépen ki lesz takarítva a hálórész, ahol a lepedővel letakart szalmabálák ágyként funkcionálnak majd. A ceremónia során ezer fehér galambot engednénk a magasba a világbéke nevében. A madarakat ajándékba kapjuk a szomszédos megyékből, de Szlovákiából és Erdélyből is érkeztek. Úgy érzem, határtalan az emberi jóindulat – magyarázta meghatódva Zsolti, aki szeretné, ha a nagy nap neki és a párjának is életük egyik legemlékezetesebb eseménye lenne.

Persze, ehhez alapos előkészületekre van szükség.

– Már járunk tánctanárhoz, a terv az, hogy nagyon komoly produkciót adjunk elő a násznépnek, csacsacsát vagy rumbát. Ezen kívül egyházi felkészítésre is járunk Mátraverebélyre, hogy tisztában legyünk azzal, mit kell mondanunk a ceremónián. Szerencsére a rokonságra is számíthatunk, tizenkilenc család segít csak a sütemények elkészítésében. Természetesen a dekoráció sem lesz mindennapi, szalmabálákból lesz majd kirakva: boldog házasságot kívánunk! A helyszínre negyven darab lovaskocsival érkezünk, a hátasokat és a szekereket a szomszédoktól kapom kölcsön – árulta el a műsorvezető, aki hangsúlyozta: nem csak a családot, de az esküvőre érkező nézőket is megvendégelik majd finomságokkal.

A szervezésben elsősorban Zsolti gyermekei segítenek, ám a fontosabb kérdésekben Gáspár Győző is elmondja a véleményét.

A testvéremtől is kapok tanácsokat, bár ő mostanában nagyon elfoglalt. Ettől függetlenül tudom, hogy számíthatok rá, és természetesen Győzőék is ott lesznek az esküvőn

– jelentette ki Gáspár Zsolti.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?