Celeb / Híresség

Schobert Lara: “Nem tartom magam csúnya lánynak…”

A Borsnak adott exkluzív interjút Schobert Lara, amelyben arról számolt be, hogy öccse Norbi után ő is életmódváltásba kezd, edz, minden nap lovagol és emellett a bulizást is hanyagolni fogja.

Az öcsém, Norbi motivál. Nagyon becsülöm a kitartását, ő a példaképem. 

– mondta a Borsnak Lara, akinek ugyan annyi ideje nincs konditerembe járni, mint az öccsének, de mindent meg fog tenni a fejlődés érdekében.

 

 

 

Bízik a genetikában

– Úgy vagyok vele, hogy egy a génünk, a vérünk: ha neki ment, akkor nekem is fog – mondta bizakodva.

– Sajnos nem tudok olyan gyakran járni konditerembe, mint ahogy szeretnék. Napi egy óra lovas edzésem van, és sok a munka isDe ha tehetném, minden nap lemennék kondizni. Egyedül szeretek edzeni, hallgatom a zenét, kitisztítom a fejem. Ez a gyógyír a sok ingerre, stresszre, ezeket erővel adom ki magamból. Könnyebben edzek, ha ideges vagyok valamiért. Aztán kitisztul a fejem, tisztábban látok mindent. A bulizást is szeretném most elhanyagolni ennek érdekében – árulta el.

Olyan külsőt szeretnék, hogy ha belenézek a tükörbe, azt mondjam: Hmm! Ez igen!

 Nem tartom magam csúnya lánynak, de fejlődni szeretnék. A barátaim és a szüleim úgy szeretnek, ahogy vagyok, de szeretném, ha még büszkébbek lennének.

-mondta a TV2 újdonsült riportere, aki azt is elárulta, hogy édesanyja a példaképe és a legjobb barátnője is egyben, nagyon bensőséges a kapcsolatuk.

Anyukám a legjobb barátnőm, a pszichológusom.

 Bár fizikailag nem vagyok olyan erős, mint ő, remélem, a belső kitartását örököltem, az igazán példamutató.

forrás: reflektoronline.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?