Belföld, Celeb / Híresség

A pofonok mellé repülnek a milliók: orbitális összegeket kaszálnak a Sztárbox szereplői – Tényleg ennyiért szállnak ringbe a harcosok?

Brutális összegeket tesznek zsebre a mérkőzésekért a Sztárbox versenyzői.

 

 

 

Nemrégiben indult el az RTL rég-iúj műsora, a Sztárbox, amely 18 év kihagyás után került újra a képernyőre, és ami a csatorna legnézettebb műsora lett. Most kiderült, hogy a műsorban ringbe szálló sztárok mennyi pénzért püfölik egymást.

Bár eddig is nyilvánvaló volt, hogy nem ingyen kapják az ütéseket a hazai hírességek, mégis meglepő, hogy milyen nagy összegeket kapnak kézhez egy-egy meccs után. A story.hu bukkant rá a Redditen terjedő információkra, miszerint a sztárok nem kevesebb, mint havi 2 millió forintot kaptak a felkészülés során, az élő adásokért pedig 5 és 10 millió forint jár nekik attól függően, megnyerik vagy elveszítik a mérkőzést.

Az állítólagos díjazásokról a produkció gyártóját, Wisinger Jánost is megkérdezte a lap, aki a WISBRO Production képviseletében elmondta, hogy számos kitaláció és fals információ terjed a piacon. A sztárok bérezése, a szerződések tartalma szigorú üzleti titok, így arról nem áll módjában információt adni.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?