Celeb / Híresség

Kőgazdag fiatalok: Tuvic Aleksandrának olyan a szilikon, mint másnak az oxigén

Csak nevet a negatív véleményeken Tuvic Aleksandra. A fiatal hölgy, aki korábban a Nagy Őben és a Farm VIP-ban szerepelt, szeptember 18-tól a Rich Kids – Kőgazdag fiatalok című TV2-es műsorban mutatja meg a mindennapjait a nézőknek.

 

 

 

A fiatal lány imádja a plasztikát: 26 éves korára több beavatkozáson is átesett, először 18 éves korában, amikor megnagyobbították a keblét.

– Számomra a szilikon olyan, mint az oxigén, és nem félek vállalni, hogy több beavatkozáson is átestem már. A plasztikai műtéteket mindig egyik napról a másikra döntöttem el, kivéve a mellnagyobbítást, amit már tizenkét évesen elhatároztam. Akkor megmondtam a szüleimnek, hogy formás, kerek playboy-ciciket szeretnék, és ezt tizennyolc éves koromban megvalósítottam. A számat is feltöltettem, de a mai világban szerintem ez nem számít luxusnak, inkább igényességnek mondanám, mert azért tettem, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Azóta sem bántam meg egyiket sem. Jelenleg jóban vagyok magammal, de nem kizárt, hogy ha gondolok egyet, újra kés alá fekszem – jelentette ki Aleksandra. – Bár a mellimplantátum-csere csak évek múlva lesz esedékes, remélem, addigra már édesanya leszek. Amikor azt írják a kommentelők, hogy ha bedobnak a szelektív kukába, akkor vajon újrahasznosítható leszek-e, csak nevetek. Egy könnycseppet sem morzsolok el.

A fiatal realityszereplő azt sem tagadja, hogy fontos számára az anyagi jólét, ezért olyan párra van szüksége, aki legalább annyira tehetős vagy tehetősebb, mint ő maga.

– Én a hagyományos értékekben hiszek, miszerint a nőnek kell megteremteni az otthon melegét, a férfinek pedig lehetőséget adni arra, hogy a nő fejlődjön a kapcsolatban. Nem titkolom, hogy olyan pár illik mellém, aki mindezt biztosítani tudja számomra, mert nem az én dolgom megadni az anyagi biztonságot egy kapcsolatban – fogalmazott.


Aleksandra szerint több erénye is van: hűséges a barátaihoz, a családjához, sokat adakozik, és nem rest meglepni a szeretteit.

– Pozitív felfogású ember vagyok, akinek van humora, önkritikája, és a szeretteimet mindig előtérbe helyezem – magyarázta. – A baráti társaságom stabil, nem nagyon engedek be másokat a privát szférámba, csak azokat, akiket már évek óta ismerek és bizonyították, hogy nem a pénzem vagy a hírnevem miatt vannak velem.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?