Celeb / Híresség, Érdekes

Elképesztő átalakulás: élő Barbie babává plasztikáztatta magát, ebből gazdagodott meg egy angol nő

A járvány miatt elveszítette a munkáját, ezért belevágott a felnőtt-tartalom-gyártásba, ehhez pedig egy teljesen más külsőt csináltatott magának.

 

 

Döbbenetes átalakuláson ment keresztül egy angol nő, aki a koronavírus-járvány idején szinte teljesen átoperáltatta magát – számolt be róla a Sun.

Grace Taylor 2020 márciusában vesztette el a munkáját, amikor Nagy-Britanniában országos karantént rendeltek el. Mivel fizetnie kellett a hitelét, gyorsan találnia kellett valami munkát, amiből pénzt szerezhet. Ekkor gondolta újra az életét, és elhatározta, hogy felhagy az unalmas irodai munkákkal, és inkább belevág valami teljesen másba, amit jobban élvez és többet is kereshet vele. Úgy döntött, hogy a felnőtt szórakoztatóiparban kezd el dolgozni szabadúszóként.

Jelenleg Maddison Fox néven gyárt tartalmakat, honlapján glamour modellként és online streamerként hivatkozik magára, közösségi oldalai mellett pedig több felnőtt tartalmakat kínáló oldalon is elérhető.

Ahhoz, hogy sikeres legyen ebben a világban, a 29 éves nő számos szépészeti beavatkozáson átesett. Először a melleit nagyobbítatta meg, majd az arcán és a teste többi részén is eszközölt néhány változtatást. Összesen 30 ezer fontot, vagyis majdnem 13 millió forintot költött teste átalakítására.

 

 

 

Grace elmonda, hogy mindig is rajongott a Barbie és más játékbabákért, csodálta a nőies alakjukat és stílusukat. Ezért nem is annyira meglepő, hogy addig plasztikáztatta magát, amíg egy élő Barbie nem lett belőle.

Úgy tűnik, bejött neki az új külső és az éles karrierváltás, mert első évében két díjat is elnyert a felnőtt tartalmakat gyártók között, most pedig már 120 ezer fontot, vagyis majdnem 52 millió forintot keres egy év alatt.

A modell nem félt megmutatni követőinek, hogy milyen volt régen, a szépészeti beavatkozások előtt, a képeket elnézve pedig igen nehéz elhinni, hogy ugyanarról az emberről van szó.

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?