Celeb / Híresség

G.w.M az új dalában sem kíméli gyermekei anyját: a szöveg mindent elárul a viszonyukról

Varga Márk, művésznevén G.w.M a gyermekei anyjával való szakításáról írt egy dalt.

 

 

G.w.M. január elején jelentette be, hogy hét, közösen töltött év után Melanie és ő külön utakon folytatják. Most a rapper Megcsináltad című dalában öntötte ki a szívét.

„Mert én most továbbállok, nem bántalak téged soha többé, szerinted én téged, szerintem meg te gyötörtél. Állomások jönnek mennek, nem te vagy a vége az útnak” – hangzik a dalszöveg, de a nóta egyéb soraiban sem bánik kesztyűs kézzel volt párjával: „Megcsináltad, látod, kicsim, újra megcsináltad. Elhazudod most a nagyvilágnak, milyen rossz vagyok”.

– Nyilván részben a volt páromnak szól, ahogyan sok korábbi, depresszív hangulatú dalom is neki szólt – mondta a TV2 Mokka című műsorában a rapper. – Mindent megtettem azért, hogy megmentsem a házasságomat. (…) Mindent megpróbáltam, újabb esélyt adtam, csak mindezt nem a nyilvánosság előtt tettem.

Ahogyan G.w.M., úgy új párja, Kulcsár Edina is dalolt a szakításáról: a volt szépségkirálynő is így beszélt arról, hog Szabó András Csutival miért futott zátonyra házasságuk. Az Egyetlen szó című dalban az egykori szépségkirálynő veszekedésről és elhidegülésről énekelt, amelyek miatt szerinte különváltak két gyermeke édesapjával.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?