Celeb / Híresség

„Villalakó leszek”: Schobert Lara jelentkezett a Való Világba? -a sztárcsemete fényképével csúnyán visszaélnek!

Schobert Lara látszólag jelentkezett a Való Világ 11. évadába, amiről egy fotót is közzétett. Ez a fotó kereng most a közösségi médiában, azonban hamar kiderült, hogy az egész csak egy átverés, a kép pedig szerkesztett.

 

 

Schobert Norbi és Rubint Réka lánygyermeke nagyjából két hete rakott ki egy képet, amin egy fal mellett kézenáll, és egy olyan bőrönd van mellette, amihez hasonlót a villalakók is használnak a valóságshow-ban.

Fotó: Facebook

Ezt a képet mentette le valaki, majd miután átszerkesztette, újra kitette a közösségi médiában. A különbség annyi, hogy most úgy tűnik, mintha Lara egy Való Világ-logós fal mellett állna kézen, és a mellette lévő bőröndön is a műsor logója szerepel. A képre még rákerült az RTL II logója, valamint egy “villalakó leszek” felirat. Magyarán az egész azt a hatást kelti, mintha ez már egy kampányfotó lenne a Való Világ 11. évadához, amiben Schobert Lara is szerepelni fog.

Az átszerkesztett fotó látszólag elérte a célját, több embert is sikerült átvernie ezzel a készítőnek, azonban még mindig többen vannak azok, akik átlátnak a szitán, és nem dőlnek be neki. Azt nem tudni, hogy a kép eljutott-e Larához, az eredeti fotó alatti kommentszekcióban nem találni erre vonatkozó hozzászólást, de nem kizárt, hogy privát üzenetben valaki már felhívta a figyelmét rá, hogy ilyen módon élnek vissza a fényképeivel.

forrás: reflektoronline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?