Celeb / Híresség

Pachmann Péter bocsánatot kért Gáspár Evelintől, amiért egy mondata úgy jött le, hogy őt hibáztatja a meztelen fotós zsarolás miatt

Gáspár Evelin nemrég könnyek között mesélt a Mokkában arról, hogy volt párja meztelen fotókat és privát beszélgetéseket osztott meg az interneten. A műsorvezető pedig elég szerencsétlenül zárta a beszélgetést.

 

 

 

 


Korábban mi is megírtuk, hogy Gáspár Evelin nemrég a Mokka vendége volt. A fiatal lány könnyek között mesélte el a műsorban, hogy volt párja meztelen fotókat és privát beszélgetéseket osztott meg az interneten.

Evelinnel Mádai Vivien és Pachmann Péter, a TV2 két műsorvezetője beszélgetett. Gáspár Győző lánya a beszélgetés alatt elmesélte, hogy pontosan mi történt. Láthatóan nagyon maga alatt volt a történtek miatt.

Pachmann Péter így zárta az Evelinnel folytatott beszélgetést:

„nyilván nagyon nehéz felülemelkedni a te helyzeteden most, de alapvetően, gondolom, hogy pontosan tudod azt, hogy nagyon sok nőnek most példát adsz, vagy erőt adsz, hogy felelőtlenül legalábbis ilyen dolgokba ne bonyolódjon bele”.

Ezt a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-oldal szúrta ki. Még a beszélgetés napján egy posztban is írtak erről.

„Nos, ez a legprimerebb áldozathibáztatás, mivel itt éppen egy lesifotós, a nő bizalmával visszaélő, még az intim üzeneteiket is nyilvánosságra hozó bántalmazó zaklatás felelősségét kéri számon a műsorvezető a sértetten. Ha valami rossz példát mutat, és káros üzenetet közvetít a beszélgetésben emlegetett nők ezrei felé, az éppen ez”

– fogalmaznak a posztban.

Az oldal bejegyzéséhez aztán később Pachmann Péter is hozzászólt. Kommentjében megköszönte, hogy felhívták a figyelmét erre és azt is leírta, felhívta Evelint és megbeszélték a dolgot.

„Köszönöm, hogy felhívtátok a figyelmemet. Néhány perccel ezelőtt rácsörögtem Evelinre (épp az itteni poszt miatt), beszéltem vele, aki egyébként nagyon megköszönte a tegnapi, végig empatikus mederben folytatott beszélgetést, nagyon sokat segített neki. Igazából elsőre nem is értette, hogy miért kérem őt, hogy ne úgy értse a szavaimat, ahogy mondtam.

Evelinnel amúgy kifejezetten jó a kapcsolatunk, nagyon sokszor jár hozzánk, más témákban.

Nekem a beszélgetés végén egy célom volt, felemelni őt a bátorságáért ebben a helyzetben, és mivel nagyon szorított az idő és gyorsan kellett fogalmazni, kapkodtam fejben, rossz irányt vett a mondatom. Elnézést kérek mindenkitől, pontosan értem a megfogalmazásból fakadó problémát. Azt gondolom, ezek a beszélgetések rendkívül fontosak, a tegnapi is nagyon az volt (akárcsak ez az oldal és az itteni beszélgetések).

Tényleg sajnálom, hogy az utolsó félmondat szerencsétlenül sikerült (nagyon nem ezt akartam mondani), sokkal inkább felemelni akartam őt a bátorságáért és együttérezni a tehetetlenségében. Evelin nagyon megköszönte és nagyon örült egyébként a hívásomnak, még ő nyugtatott kedvesen” – fogalmazott Pachmann Péter a kommentben.

A műsorvezető hozzászólását végül a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-oldal is kiposztolta.

Hozzáfűzték:

„Pachmann Péter válaszolt a tegnapi posztra, és példát mutatott felelősségvállalásból azzal, hogy egy hibát nem eltagadni próbált, hanem korrektül elnézést kért az érintettől, és azoktól, akiknek fájhatott az a mondat, amit rosszkor, rossz helyen mondott. Egészen ritka ez a tisztesség, holott ez lenne a normális. Azt hiszem, nem túlzó azt mondani, hogy ezzel Pachmann Péter megmutatta, hogy a hiba legjobb orvoslása annak felvállalása.

Ebben az esetben ez különösen fontos tett volt, mert az áldozatok ritkán és nehezen szólalnak meg, egy-egy ilyen mondat pedig hatalmas károkat okozhat abban, aki amúgy is szégyent érez, és magát hibáztatja a bántalmazásért, amit elszenved”.

 

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?