Celeb / Híresség, Életmód, Érdekes, Igaz történetek

A “Superman” sztárja, Dean Cain feladta a filmes karrierjét, hogy egyedül nevelje a fiát

Bár sokan szeretjük a szuperhősöket nézni a tévében, néha a képernyőn imádott emberekről kiderül, hogy a való életben is hősök. Az egyik ilyen ember Dean Cain, aki leginkább az 1993-as Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című sorozatban Superman szerepéről ismert. Cain története egyedülálló apaként, aki feladta karrierjét, hogy fiáról gondoskodhasson, bizonyítja, hogy szuperhősök valóban léteznek. Cain egyedülálló apaként megtett útja olyan, amelyről mi úgy gondoljuk, hogy nagyszerű példa minden szülő számára, és szeretnénk megosztani a történetét veletek.

 

 

 

1. Nehéz gyermekkort élt át.

Bár végül világhírű sztár lett belőle, Dean Cain kemény gyermekkort élt át. Sharon Tanaka és Roger Tanaka színészek gyermekeként született 1966-ban, a fiút és édesanyját sajnos édesapja elhagyta, és a későbbi színész soha nem találkozhatott biológiai apjával. De amikor 4 éves volt, édesanyja hozzáment Christopher Cainhez. Biológiai apja soha többé nem vette fel a kapcsolatot Cainnel.

Ez a megromlott kapcsolat az apjával mérhetetlenül formálta a színészt. 2000 júniusában barátnőjével, Samantha Torres-szel közös kisfiuk édesapja lett. A Torres-szel folytatott hosszas, elhúzódó felügyeleti jogviták ellenére Cain nem adta fel, és végül 2011-ben megkapta a kizárólagos felügyeleti jogot. Miután gyermekkorában nehézségekbe ütközött apja miatt, a színész gondoskodott arról, hogy fia ne élje át ugyanezt.

2. Egyedül nevelte fel a fiát, és sok áldozatot hozott.

A Superman színész gondoskodott arról, hogy minden lépésnél ott legyen a fia mellett, és még rendszeresen főz is neki.



Megosztotta: “Minden ételt én főzök a gyermekemnek. Ha nem főzök, ő nem eszik. Nagyszerű steaket készítek. Abban is nagyon jó vagyok, hogy a maradékot, ami megmarad, felhasználom, és csinálok belőle valamit.”

Bár továbbra is színészkedett és ezzel egyidejűleg egyedül nevelte a fiát, a színész gondoskodott arról, hogy minden lépésnél ott legyen. “A karrierem elmúlt 18 éve arra épült, hogy elsősorban apa legyek, és csak másodsorban színész” – osztotta meg Cain. Gondoskodott arról, hogy fia minden jujitsu eseményén jelen legyen, sőt, még a foci-, kosárlabda- és baseballedzője is volt.

3. Nem bánta meg a döntését.

A színész döntése miatt, hogy a karrierjét félretette, és a fia nevelésére koncentrál, sok kritikát kapott, de Cain azt mondta: “Ott vagyok. Nagyon jelenlévő apa vagyok, és soha nem tenném másképp”. Annak ellenére, hogy egyedül neveli a fiát, nem bánja. “Az emberek azt kérdezik, hogy ‘Nem vágytál semmire? De igen, egy ilyen életre vágytam!”

4. Kettőjük között megbonthatatlan kötelék van.

Dean Cain fiának nevelése azt eredményezte, hogy elszakíthatatlan kötelék fűzi őket egymáshoz.. A színész imádnivaló közös képeket osztott meg kettejükről az Instagramon, és kijelentette: “Azt hiszem, elég büszke apára, de hogy őszinte legyek, én is elég büszke vagyok rá. Azt hiszem, ő a kedvenc emberem a bolygón”.

5. Ő egy valódi Superman.

Cain áldozatvállalása a fiáért nagyszerű példája a szülők gyermekeik iránti szeretetének. Annak ellenére, hogy ikonikus szerepet kapott és sikeres karriert futott be, a színész mindennél előbbre helyezte a fiát. Azzal, hogy gondoskodott arról, hogy a fia soha ne éljen át olyan nehéz gyermekkort, mint ő, Cain a való életben is Superman lett.

6. Továbbra is dolgozik a karrierjén is.

Cain a fia nevelése mellett is folytatta a karrierjét, olyan sorozatokhoz írt, mint a Hihetetlen, de igaz (Ripley’s Believe It or Not!) és a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai. Emellett olyan filmekben is szerepelt, mint a Barátságpróba és az Időzavarban. Most, hogy fia már felnőtt, a színész nem vesztegette az időt, olyan tévésorozatokban tűnt fel, mint A platform és a Supergirl.

Van olyan történeted, ami miatt meg tudtad becsülni a szüleid érted hozott áldozatait? Szerinted az egyedülálló szülők is lehetnek ugyanolyan sikeresek a gyermeknevelésben?

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?